Cum de a mobiliza capitaluri extrem de rapid! Garantat la munca fiecare data!

Structurarea companiei dumneavoastra trebuie sa va majorarii de capital lance initiativa. Asigurati-va ca schema de corporate este sa conduca la crearea si mentinerea investitorilor si de risc atentia capitaliste. Ar trebui sa aveti o echipa solide si elitei executiv format din cel mai bun dintre cei mai buni ca industria dumneavoastra are de oferit si daca nu poti atrage celor din esalonul superior al genului afacerea dvs., va trebui sa luati o abordare activa de a le branding ca experti privin
Urmatoarea doriti sa va asigurati ca entitatea dvs. este pregatit sa primeasca de creanta si / sau al capitalului propriu. Veti avea nevoie de un plan de afaceri solid, nu scrie-o chiar tu, veti împiedica numai capacitatea de a mobiliza capitaluri. Apel pentru a scrie un profesionist va plan de afaceri strategice. Urmatoare veti avea nevoie de un mod de a distribui parts capitaluri proprii sau datorii, un plasament privat memorandum este mecanismul cel mai comun pentru a ajuta companiile de capital ridica usor si rapid în timpul sederii în liniile directoare de regulament al SEC. PPM ta trebuie sa fie scrise de un profesionist de a livra protectiei pentru compania dumneavoastra în timp ce în acelasi timp, precizând complexitatea tehnica a afacerii dvs. pentru investitor.

Acum, ca firma dvs. este structurata corect, aveti un plan de afaceri si un PPM, sunteti pregatit pentru a începe majorarii de capital. apel Prima ta ar trebui sa fie de consultant de redresare a companiei, cu un arsenal de contacte de finantare globala compus din toate contactele necesare cum ar fi: firme de capital de risc, firmele de private equity, investitori înger, investitorii privati, acreditat de investitori, firme structurate finante si asa mai departe. Aceasta consultantul raspuns, daca sunt parte dintr-o firma stabilite (folositi întotdeauna unei firme mici, tip boutique, daca poti gasi unul, ele sunt mult mai afective si una pe o decât firmele mai mari si au tendinta de a face treaba mai repede, fara dureri de cap) acestea vor avea un serviciu de apeluri si "serviciu investitori Finder". Acestea vor ajunga în sac lor gargantuelice ale contacte si da tu atât de multe optiuni finantare cap va spin, astfel, facând fond dvs. cresterea eforturile rapid si nedureroase.

Acum ca ati realizat dvs. runda prima strângere de fonduri este momentul pentru a obtine grave. Da! Este momentul sa ia publicului companiei dumneavoastra. Feriti-va de roz Foi si Reverse Fuziunile, veti Singurul regret asta. Daca sunteti o afacere mai mici sau o pornire, cel mai bun pariu este OTCBB. Du-te înapoi la consultantul dumneavoastra raspuns si le-au începe punerea tine prin auditul sec, sec de înregistrare, înregistrarea FINRA si Facatorul de risc comun Piata si S1 depunere. Acestea ar trebui sa poata sa se ocupe de întregul "public merge" procesul pentru tine si din 4 la 7 luni, esti public si de tranzactionare.

Asigurati-va ca a profita de multitudinea de strategii pentru a valorifica off dvs. de valori mobiliare. Amintiti-va, exista multe moduri de a valorifica în largul dvs. de actiuni, de a vinde actiuni prin intermediul dvs. de formator de piata, angajarea în continuu grele de PR pentru a stabiliza si de a spori pretul de valori si un alt mod de faptul ca multi antreprenori nu considera ca o optiune atunci când capitalul de sensibilizare, Cel Atotputernic creditor speculative vor putea împrumuta banii companiei împotriva valorilor mobiliare garantate ta. Da! Utilizati stocul de securitate pentru ca finantare. Dupa ce achita creditul, linia de creditare sau de leasing te acelor actiuni spate (asigurati-va ca auditurile your avocat contractul cu împrumutatorul de a pastra departe de orice clauze stoc convertibile). Deci, acum, sunt cresterea de capital prin vânzarea stocurilor, precum si "de împrumut cerere" sau un concept LOC de securitate de creditare garantate.

Felicitari! Tocmai ati încheiat "Finante corporative Real" 101? Acum du-te acolo, pune companiei dumneavoastra împreuna si de a începe majorarii capitalului aveti nevoie.

No comments:

Post a Comment