Cum de a gasi un contabil bun

Gasirea unui contabil bun pentru finantelor personale sau de afaceri este un lucru foarte important de facut. Tu trebuie sa caute în a obtine un contabil pentru afacerea dvs. de îndata ce va configurare munca ta, astfel încât toate înregistrarile importante financiar poate fi pastrat în mod adecvat pâna la zi. De asemenea, daca credeti ca nu este posibil pentru tine sa gestioneze finantele personale, taxe de depozit special, ar trebui sa angajeze un contabil, pentru a evita orice problema.

Ga
Pentru a porni în cautarea unui contabil, mai întâi o lista de contabili care le-au fost mentionate. Adresati-va bancher dvs., agent de asigurare, prietenii si familia pentru contabilii ei au lucrat cu si pe care ei cred ca ar fi o alegere potrivita pentru nevoile dumneavoastra.

Sunati contabililor care se afla pe lista si au conversatii cu ei cu privire la tipul de serviciile pe care le furnizeaza, de marimea firmei lor, experienta lor, precum si originea lor educationale. Ar trebui sa gasiti de asemenea, cat de mult le percepe, astfel încât sa puteti face sigur ca va puteti permite serviciile lor.

Lista scurta a candidatilor cel mai calificat si potrivite pentru nevoile dumneavoastra. Acest lucru ar trebui sa reflecte cât de mult le percepe, cum au fost eficient în relatiile cu întrebarile dumneavoastra, si daca au sau nu dreptul de suma de experienta.

În final, aveti nevoie sa stai jos si interviu candidatii înrolat în lista restrânsa. În acest interviu ar trebui sa întrebati despre care, in firma lor va trata conturile tale si daca vor da o analiza declaratiile dumneavoastra financiare, precum. Practic, în acest interviu trebuie sa dai seama exact ce se va primi atunci când va înregistrati cu ei.

The abrupt ultima este decizia pe care contabilul este cel mai bun pentru nevoile dumneavoastra. El trebuie sa fie adecvate pentru a se potrivi cu cerintele dumneavoastra de munca trebuie sa fie cea mai eficienta, si, în final si cel mai important, sa îndeplineasca cerintele dumneavoastra buget.

Unele lucruri importante pentru a pastra în minte atunci când selectarea unui contabil:

- Aceasta persoana va face mai mult decât doar pregati documentele dumneavoastra pentru impozite. El va va oferi informatii financiare care vor afecta deciziile de afaceri care le faceti pentru familia ta si a companiei. Deci, asigurati-va ca selectati pe cineva care le puteti avea încredere si sa se bazeze pe.

- Daca sunteti selectarea unui contabil pentru o afacere, discutati cu proprietarilor de afaceri alte stii din acelasi sector pentru un contabil pot te referi.

- Aflati daca au existat plângeri împotriva oricarei contabili aveti în vedere, solicitând agentiile relevante.

- Sunati la bord locale de acordare a licentelor profesionale a va asigura ca aveti în vedere contabil are dreptul de licenta.

No comments:

Post a Comment