Thriving Atunci când Times sunt greu - Verificati pulsul

Aceasta este partea a doua a serii ani de-a lungul dedicat pentru a ajuta mentine afacerea dvs. într-o economie puternica tulburi.

Cu venituri care se încadreaza si profiturile scadere, este greu sa se concentreze pe ceva, ci de supravietuire. Nu poate fi business as usual "- falsificarea de-a lungul ca nimic nu sa întâmplat nu se va lucra. Dar tu, de asemenea, nu pot sta în continuare, pâna când economia se va relansa. Tu trebuie întotdeauna sa fie proactiv - dar azi, de supravietuire al org
Nu conteaza cât de mult sau putin în conditiile economice actuale au afectat succesul afacerii dvs., acum este un moment bun sa caute modalitati de a ajuta afacerea dumneavoastra sa nu supravietuiasca doar, dar prospere.

A lua pulsul companiei, masura semnele vitale alte afaceri si a face o schimbare durabila, eficace. Numai atunci când ati înteles situatia dumneavoastra va poate schimba strategia dvs. de a spori profitabilitatea, pentru a îmbunatati eficienta, salva pe impozite si cresterea fluxului de numerar.

Maximizarea resurselor. Tu nu poate fi în pozitia de a creste sau a spori resursele, astfel încât sa ne concentram asupra a face cât mai mult de ceea ce ai.

GET Lean. Este biroul dumneavoastra fel de eficace ca ar putea fi? Prin operarea unor modificari proceselor tau, ai putea vedea vârfuri în eficienta dumneavoastra si eficacitatii, fara a adauga resurse.

GAIN INDUSTRIE Insights. Nu e nevoie sa recreeze la volan. Uita-te la ceea ce altii din industrie ti fac - afla ce este de lucru si ce nu, si cred despre modul în care puteti aplica aceasta cunostinte pentru afacerea dumneavoastra.

MAJORARE fluxului de numerar. Cash este regele si seva afacerii dumneavoastra. Tu nu poate functiona fara ea, si nu poate supravietui daca nu aveti suficient de ea.

De a mentine sanatatea afacerii dvs. globala va doriti sa:

PROIECT fluxului de numerar. Ar trebui sa stii câti bani ai nevoie sa tina usile deschise. Uita-te la proiectiile fluxului de numerar în urmatoarele sase luni - acest lucru va ajuta la controlul numerar asa ca este acolo atunci când aveti nevoie.

Reducere a costurilor. Daca aveti pentru a reduce costurile, cred despre unde si cum sa le taie, fara a împiedica fluxului dvs. de numerar. Este posibil sa doriti sa impuna reduceri lineara, sau poate fi mai benefic pentru obiectivul de reduceri la o anumita zona sau zone.

Controlul inventarului. Daca va mentine inventar, veti doriti sa îl cautati modalitati de a converti în numerar - fara reducând-o la un nivel la care începe de fapt o scadere a vânzarilor, deoarece nu aveti suficient in stoc.

Gestionati conturile de încasat. Daca nu sunteti achizitie platite la timp, poate fi necesar un proces de colectare mai eficient. Aceasta poate însemna scurtarea perioada colectia dvs. sau devin putin mai selectiv cu privire la cine va da credit.

Renegocia termeni. furnizorii dvs. se confrunta, probabil, probleme similare în numerar criza, asa ca va fi capabil a renegocia acordurile actuale. Luati în considerare cele care se poate face fara a aduce prejudicii strategia de afaceri, relatie sau reputatia.

Descopera privind impozitarea economiilor. Taxele reprezinta un cost mare de a face afaceri, si daca va administrati aceasta cheltuiala ca faci oricare alta, va puteti reduce povara fiscala - si sa descopere economii fiscale puteti reinvesti în afacerea dumneavoastra.

CHASE OPORTUNITATI în timp util. American de recuperare si Reinvestirea Actul ia ofera multe oportunitati de mare, dar trebuie sa actioneze rapid pentru a maximiza economiile fiscale. Esti profitând pe deplin? Pentru a afla mai multe despre ARRA, vizitati www.recovery.gov.

Ajusteze PLATI estimate. Sunt platile estimate exacte? În cazul în care se bazeaza pe venituri mai mari decât va asteptati sa faca, le considera de revizuire.

PLAN PENTRU pierderilor de exploatare. O revizuire a dvs. poate reveni 2008 arata ca exista alte mijloace pentru a maximiza beneficiile de pierdere neta de operare sa-back-uri si sa-atacanti. Daca nu ati utiliza aceste a compensa pierderile impozitele platite în anii anteriori, ai putea vedea o economisire imediata fiscale.

Judeca STRUCTURA AFACEREA DVS. In functie de situatie, restructurarea afacerii dumneavoastra putea reduce impozite. Daca schimbati Acum, aveti posibilitatea sa reevalueze întotdeauna si ajusta mai târziu.

Restructurarea Beneficii ale angajatilor. Când a fost ultima oara când ai evaluat beneficiile angajat? Prin restructurarea acestora, pe care tocmai ati putea de a reduce povara fiscala per ansamblu si sa evite în continuare sanctiunile potentialul de atacuri intensificat-up IRS pe optiunea nonqualified deferred si planuri de compensare.

Proteja activele. Cum sunt bunurile familiei tale intitulata? Vrei sa asigurati-va ca acele active sunt sigure, dar trebuie sa va, de asemenea, ca acestea sunt dispuse într-un mod care va permite sa platiti mai putin taxele. Un mod de a va proteja "cuib de oua" este de a izola de operatiuni cu risc crescut intr-o auto-sacrificând sau "bara de iluminat" entitate.

Gifting în considerare optiunile. Indiferent daca cautati pentru a transfera business your complet direct sau sa se angajeze pe o strategie gifting anual de proprietate de unitati, valorile actuale scazute si ratele aplicabile sunt federale pentru a beneficia dumneavoastra. Acest lucru poate fi momentul oportun sa te uiti la planificare Break, concedentul pastreaza trusturi anuitate, vânzarea duty-free de drept de proprietate asupra dumneavoastra la un furnizor de încredere intentionat defecte irevocabila, gifting traditionale de familie si transferul de interesele de afaceri.

IMPOZITE salva pe nationale sau locale. Puteti economisi bani uitându-te la starea ta generala si locala situatia fiscala - si nu doar starea în care îl opereaza în, fie, dar orice stat unde ati Nexus semnificative (o conexiune.)

management proactiv de afaceri este întotdeauna un sfat bun - dar azi, de supravietuire poate depinde de el. Stare aceasta recesiune în fetei si angajamentul de a îmbunatati afacerea dvs, astazi.

No comments:

Post a Comment