Supravietuitor scenariul cel mai nefavorabil

expertilor în materie financiara recomandam insistent sa îndeplineasca o evaluare a cât timp pot supravietui pe economiile intr-un scenariu cel mai rau caz. Cât timp veti fi în masura sa mentina starea de fata, daca ati gasit brusc fara loc de munca sau te pierde sursa principala de venit? Tu trebuie sa functioneze imediat de pe numere, astfel încât sa stiu unde stai.

Care este primul lucru pe care îl trebuie sa facem, daca va aflati în aceasta situatie strâmt? Tu trebuie sa se concentreze pe< cheltuielile de uz casnic dvs. si a determina care elemente de cost pot fi reduse sau eliminate, cel putin pentru acest timp. Odata ce ai lucrat pe partea de fluxul de finante, urmatorul lucru pe care trebuie sa faci este de a evalua tipurile de venit care sunt disponibile. Acest lucru înseamna ca va trebui sa se uite la contul dvs. existente de economii si investitii de portofoliu. Decideti ce elemente, puteti lichida a îmbunatati fluxului dvs. de numerar. Statiunea va fi ultima ta sa analizeze optiunile datoria dumneavoastra si de lichidare a fondului de pensii dumneavoastra.

Aici este o lista a activelor pe care le au de a evalua pentru a stabili dvs. de starea actuala financiara:

1. Ocuparea fortei de munca de asigurare - Acest seturi plasa de siguranta în decurs de 4 saptamâni de la data cand au fost separati de slujba ta. Acest ajutor financiar va dura 12 luni. Limita superioara a ocuparii fortei de munca de asigurare este de circa 1.500 dolar pe net luni de deduceri si impozite.

2. Numerar Economii - Acesta este momentul în care va aflati de gând sa se bazeze pe economiile. Daca ai avut de prospectiva si un bun simt al gestionarea finantelor dvs., atunci puteti baza siguranta pe acest element activ.

3. TFSA - Puteti retrage impozitul gratuit TFSA si de a folosi ca fond de urgenta în timp ce sunt înca în cautarea unui loc de munca.

4. Neînregistrate de Investitii - Daca aveti unele conturi de îndatorare neînregistrate de investitii care dividendele randament, atunci puteti sa le lichida atunci când nevoia de bani apare.

5. Linie de credit - Daca aveti deja un capital de start, substantiala, atunci poti aplica pentru o linie de credit, care ofera tarife competitive. Cu toate acestea, trebuie sa amintesc ca dobânda va creste pe masura ce mari expunerea creditului.

6. Pensionare Fonduri - Fondurile de pensii trebuie sa fie ultima optiune atunci când vine vorba de generarea de numerar atât de necesare. Acesta este pentru ca aceasta optiune este o operatiune impozabila. Acest lucru înseamna, de asemenea, pierderea perpetuu al camerei contributia dumneavoastra.

Aceste active va poate oferi mult nevoie de ajutor pâna când nu sunt în masura sa gaseasca un nou loc de munca. Este important sa decida care din postul de activ tu esti mergi la prima atingere. Regula degetul mare este de a merge pentru produse care nu sunt impozabile sau care au cel mai mic pret. Evident, tu de relief va fi prima de asigurare dvs. ocuparea fortei de munca. Cu toate acestea, este posibil sa aveti, de asemenea, sa înceapa atingerea de economii dvs. de numerar si TFSA. Acest trei elemente active sunt, de fapt primul set de plase de siguranta.

Daca aceste primele trei active sunt pe cale de a lovit partea de jos, este posibil sa aveti pentru a trece la elementul dvs. activ urmatoare - TFSA dumneavoastra. Acesta este în acest moment ca ar trebui sa aveti cel putin câteva perspective de locuri de munca. Daca nu, atunci va trebui sa începi sa cauti la portofoliul dvs. de investitii si neînregistrate linie de credit. Puteti merge pentru o linie de credit în loc de lichidare investitia dvs. Daca ratele dobânzilor sunt mici. Dezavantajul major al unui linii de credit este faptul ca acesta adauga la obligatiile lunare. Va trebui sa lucreze la numerele pentru a determina daca va puteti permite cheltuieli suplimentare de numerar, sau nu.

No comments:

Post a Comment