10 Motive ce oamenii nu doresc sa fie bogati

Ti-ar crede toata lumea ar vrea sa fi bogat, daca acestea putea fi. Dupa vorbesc destul de mult de oameni, am constatat ca exista un numar semnificativ de care nu doresc sa fie bogat. De ce?

Aici sunt motivele mele zece ce cred ca oamenii nu sunt interesati în a fi bogat.

1. Ele sunt multumit. Acest lucru este, probabil, cel mai bun motiv de a nu vrea sa fie bogat. Sunt fericit unde sunt. Ele au suficienta pentru nevoile lor si simt ca sunt viu îndeplinesc vieti. Pentru acesti oameni, nu e
2. Ei au o chemare mai mare dincolo de necesitatea de a se simti sigure cu bani. Nu sunt cei care sunt perfect pregatite sa renunte la bogatii pentru a realiza un scop mai înalt.

3. Ele de fapt, cum ar fi locurile de munca si pentru a gasi ca le da sens în viata. Am dat peste o data pentru o reclama unui produs get-bogata ca a avertizat ca acest produs nu a fost placut pentru cei care calatoresc pentru a lucra si de munca timp de ore atunci când acestea puteau fi permanent în vacanta. Am presupus ca în mod evident, oamenii ar apoi selectati sa cumpere acest produs! Dar apoi am constatat ca mai multe persoane de fapt ca locurile de munca si au nicio idee ce sa faca cu ele daca ar avea bani atât de mult au fost permanent în vacanta!

4. Ele sunt pur si simplu prea ocupat fie cu locurile de munca sau de familie au timp sa ne gândim cum sa se îmbogateasca. Ele au suficient pe placi de doar încercarea de a gasi suficient de ore intr-o zi sa se încheie întâlni si nu au niciun interes în a lua mai departe din timpul lor odihna insuficient.

5. Ei sunt prea lenesi sa ia masuri. Cele mai multe s-ar mai degraba au castigat brusc la loterie mâine si asteapta ca aceasta sa rezolve problemele financiare ale acestora în loc de a lua timp si efort pentru a afla mai multe despre modul de a gestiona banii lor cu întelepciune, astfel încât ele pot fi liber financiar.

6. Acestea sunt prea cinic sa creada ca oricine poate deveni bogat, în cazul în care au învatat cum. Ei cred ca bursa va crash mîine daca le cumpara astazi. Ei poate figura un cutremur ar aplatiza investitiei imobiliare ei doar cumparat. Ei cred ca oamenii de afaceri sunt infractori. Lista doar merge si mai departe.

7. Ele sunt frica de pierde. Ele sunt atât de paralizat cu frica de a lua orice risc potential, chiar daca aceasta este calculata, ca nu le-ar considera chiar despartire cu banii lor pentru ai permite sa lucreze mai mult pentru ei.

8. Ele sunt prea lacomi. Ei intra în actiune atunci când este prea târziu. Ei vezi cum altii au facut o multime de bani si seturi de lacomie în cât mai sar inch Ei doresc întotdeauna ca niciodata pic mai mult si sa învete când sa reduci pierderile sau ia profiturile.

9. Ele sunt pur si simplu ignoranti. Ei nu au fost învatati ca are cineva potentialul de a fi bogat, faptul ca exista modalitati mai multe moduri (legale, în cazul în care as putea adauga) de imbogatire. Ei chiar nevoie sa fie educati.

10. Ele sunt excesiv dependente. Acestea ar mult degraba sotiile lor, societatea sau guvern preia munca de planificare lor financiare si cautati dupa ei pentru restul vietile lor.

Aceste sunt cele zece motive am întâlnit!

No comments:

Post a Comment