Departamentul de Finantare foc - Cum sa Meteo o criza financiara

Nu exista nici un glont de argint magic, pentru a evita dificultatile în timpul unei crize financiare. Dar sunt câtiva pasi departamentul tau de incendiu poate lua pentru a asigura ca aveti o sansa de supravietuire mai bun moment turbulente financiare. Acest articol va ajuta incendiu departamentele dezvolte un plan supravietuire.

Mai întâi, au gândire dreapta despre salvarea

Vorbesc la foc departamente zilnic pe care cred ca ar trebui sa petrec fiecare banut din venitul lor deoarece aces
Este important sa trata acest investitii ca o investitie în longevitate dumneavoastra. Tu va îmbunatati substantial sansele dvs. la supravietuitor o timp economic dificil catre având o pernei financiare.

Nota: Aceasta zi ploioasa de economisire este separata de economii s-ar putea avea pentru o achizitie de mare, cum ar fi un camion nou sau statie de foc. Scopul acestei economii este numai de a va proteja financiar pe o criza financiare.

În al doilea rând, au cantitatea corecta de economii

Cum economii de mult este destul? Aceasta întrebare este invitat în fiecare zi de catre departamentele de incendiu toata tara. Si toata lumea vrea numarul de magie.

Adevarul este ca valoarea corecta a economiilor este o functie a bugetului anual. dvs. de economii trebuie sa fie egal 6 la 12 luni de cheltuielile normale.

Daca departamentul dvs. obtine venituri din surse sigure de venit, cum ar fi impozite, contractele locala, etc, departamentul dvs. poate fi, probabil, OK cu aproape 6 luni de cheltuieli.

Daca departamentul dvs. depinde foarte la surse mai putin fiabile de venit precum colectori de fonduri, donatii, subventii, bingo, etc, departamentul dvs. trebuie sa elaboreze un plan de investitii sa pastreze mai aproape la 12 luni de cheltuielilor în fondului dvs. zi ploioasa.

Treilea rând, în jos, pe strângeti cheltuielilor

procesul bugetului dvs. ar trebui sa identifice întotdeauna cheltuielile esentiale si cheltuielile neesentiale. Apoi, în timpul ori financiar dificile, aveti identificare clara a ce cheltuielile poate fi taiata fara emotia încearca sa figure it afarã în acest timp dificila.

În cele din urma, sa examineze toate datoriile

Este extrem greu sa mergi faliment daca nu datorez orice bani. Dar cele mai multe departamente de incendiu nu poate fi de multe ori în aceasta pozitie. Cel mai bun lucru urmator este a examina creditelor tale curenta în timpul o criza financiara. Daca aveti de economii pentru o achizitie viitor si un împrumut mari restante, acesta poate avea sens de a folosi acesti bani pentru a reduce datoriile dvs. si platile. Se poate economisi chiar si tu bani ca dobânda platita la un împrumut este de obicei mai mare decât interesul veti câstiga într-un cont de economii.

În rezumat

Timpuri grele sunt au supravietuit atunci când planificarea si pregatirea pentru ei. Tu nu va sti niciodata când un hard timp va lovi, veti doar unu zi pomeniti intr ea. Si departamentele foc care sunt gata supravietui ori disk cu putin stres si o rata supravietuire superior.

No comments:

Post a Comment