Prelucrarea Merchant 102

Cosuri de cumparaturi online, gateway-uri, procesoare plata: Anatomia o achizitie online

Ani în urma, un schimb de numerar a fost tuturor luat pentru un client a face o achizitie din un comerciant. Cum lucrurile au schimbat! Astazi, cele mai multe întreprinderi ofera produsele sau serviciile lor pe Internet - În mod evident, nu poate fi limitat de numerar privind practicile-livrare mai. E-commerce dovedit a fi un canal profitabil pentru comercianti de a impulsiona vânzarile sa creasca si lini
Comercianti ar trebui sa înteleaga valoarea opereaza în canale multiple. De cei care nu sunt înca incluse în e-commerce de afaceri, dar vrei, nu exista multe de invatat. Ele trebuie sa se educe cu privire la modul fabrica de procesare a platilor în vederea potrivi cel mai bine online, cumparatorii lor si servesc nevoilor afacerii lor. Desi de plata pentru o achizitie online dureaza doar câteva secunde, ea implica o reactie în lant complex de procese spatele scenei.

Comerciantii pot creste veniturile si sa ajunga la mai multi clienti prin oferirea unui sistem eficient, succes solutie E-commerce. Prezentul articol analizeaza ceea ce trebuie sa fie în loc pentru a efectua o tranzactie care este atât de sigure si ofera servicii pentru clienti superioare.

Ce face o solutie E-Commerce posibile?

Pe lânga gama de produsele software si hardware pe care societatile sa sprijine vânzarea de produse si servicii online, exista trei componente vitale care fac posibila cumparaturi online: cos, gateway-ul de plata si de plata procesor. Fiecare este esential pentru asigurarea implementarea cu succes a e-commerce functionalitate.

O Cosul de cumparaturi. In cosul de cumparaturi acte destul de literar ca un cos de cumparaturi virtuale. Ea detine clientii elemente selecta dintr un site Web pâna când sunt gata sa procedeze la stadiul checkout, unde lor carte de credit informatii vor fi procesate. Cumparaturilor cos:

Mentine o cale de articole pâna când nu sunt achizitionate

O totalurile automat suma ordinii unui client, inclusiv navigatie si fiscale

Permite O cumparatori sa introduceti sigur adresa si de credit informatii carte

o Plata gateway. În vederea accepta carduri de credit prin Internet, un gateway plata este critica pentru transportul informatiile cardului de credit din cosul de cumparaturi la procesor de plata odata consumatorului clicuri "Buy" nasture. În majoritatea cazurilor, aceasta tranzactie întâmpla aproape instantaneu. Poarta de acces la plata primeste criptate tranzactiilor de cosul de cumparaturi de comerciant. O tranzactie criptat, pur si simplu înseamna ca numerele cartilor de credit nu poate fi citit de cei care nu sunt presupuse a citi aceste cifre. Autentificarea este apoi furnizate si informatii de plata decriptat este transmis de autorizare. Plata gateway:

Îndeplineste o functie aceleasi ca punct de vânzare (betivan carte) terminal la o locatie amanuntul fizice

O ia informatiile furnizate de un cos de cumparaturi prin intermediul si o transmite electronic si în siguranta la un procesor de plata care urmeaza sa fie dirijate pentru autorizarea de plata.

O plata procesorului. Procesorul plata transmite informatii unui client carte de credit via Internet la banca comerciant pentru autorizare. Acesta trimite asemenea date înapoi la bancii comerciantului sa aprobe plata sau transferul de fonduri. Mai exact, un procesor de plata:

Fapte O ca o legatura din comerciantului catre banca achizitioneaza sau banca negustor

O informatii primeste de la comerciant prin intermediul gateway de plata si pachete de informatii pentru livrarea catre achizitor, asigurându-se ca toate datele necesare tranzactionale este prezent si valabila

O transmite Târziu informatii înapoi din partea dobânditorului pentru livrare catre comerciantului catre solutiona tranzactie

Prin cosul de produse, gateway procesor de plata si de plata în loc, negustorii au toate au nevoie de a oferi solutii e-commerce convenabil care ofera securitate superioara si de servicii. Cu un pic de cercetare si educatie, comercianti gasi cele mai bune furnizorii sa adapta necesitatile lor afaceri si cele ale consumatorilor lor. Se face doar simt - cu cumparaturi on-line proiectat sa tina seama de 116 miliarde dolari, sau cinci procente din totalul vânzarilor de retail in acest an - e-commerce ofera comerciantilor posibilitatea de a face mai multi bani si de a reusi într-o piata tot mai competitiva.

Perciuni

Al zecelea raport anual Shop.org, statul Retailing Online 2007, realizat de catre statele de Forrester Research ca e-commerce a venit de vârsta si rentabilitatea sa în întreaga canal sa stabilizat. Optzeci si trei la suta din respondentii la sondajul raportate face mai multi bani iar 78 la suta au declarat ca sunt mai profitabile decât doar doi ani în urma. Raportul constatat ca Îmbracaminte, accesorii si incaltaminte ajuns la 18.3 miliarde dolari in 2006 pentru achizitii online si este de asteptat sa atinga 22.1 miliarde dolari pâna la sfârsitul anului 2007. e-onlinedata (EOD) este al natiunii mai rapida crestere-, furnizorul cel mai de încredere de solutii de plata online. Mii de Internet, comanda prin posta, vânzatorii licitatie si întreprinderi amanuntul - din start-up societatilor miliarde-dolar - sunt alegerea EOD fiecare luna pentru solutii accesibile, fiabile, si creditul prelucrare usor de utilizare card si Authorize.Net plata gateway. Pentru mai multe informatii privind e-onlinedata sau sa aplice pentru un cont comerciant, vizitati http://get.e-onlinedata.com

Merchant Prelucrarea 101 este o productie de e-onlinedata, retiparita cu permisiunea la e-onlinedata. Continutul este destinat sa furnizeze comercianti si proprietarii mici afaceri cu informatii practice si introspectie în lume procesarii platii.

No comments:

Post a Comment