Ce va face sa eligibile pentru Capital de Risc?

O companie înmugureste sau se confrunta cu o criza financiara majora pot gasi solutia la toate obstacole financiare cu Capital de Risc. Spre deosebire de banci, firme capital de risc sunt o sursa importanta de capital de crestere pe termen lung.

Firmelor cu capital de risc si persoane sunt interesate în multe din aceleasi elemente care bancherii influenta in analiza cererilor de împrumut de la companii mai mici. Desi bancile uita-te la viitorul imediat al unei firme mici, acestea sunt cel mai< puternic influentat de trecutul ei. venture capitalists uita-te la viitorul pe termen lung al companiei. Bancile sunt creditori în timp ce firmele de risc sunt proprietari. Ei detinatoare de material rulant în cadrul companiei, adaugand capitalul lor investit la baza capitalul propriu. Prin urmare, acestea examineaza produselor deja existente sau planificate sau a serviciilor si pietele potentiale pentru ei cu grija extrema. Ei investesc numai în firmele în care considera ca poate creste rapid de vânzari si pentru a genera profituri substantiale. capitalisti de risc uite mai atent la caracteristicile produsului si de marimea pietei decat bancile comerciale.

capitalisti de risc investeasca în capital pe termen lung, nu si pentru veniturile din dobânzi. Ele cauta trei-cinci investitii ori în cinci sau sapte ani. În loc de munca de capitalisti de risc este de a gasi proiecte de risc cu acest apreciere potentialul de a face investitii pentru care nu sunt succes.

Este dificil de a prognoza de productivitate ale unei societati stadiu incipient. Prin urmare, aceste capitalisti de risc stabilite politici riguroase pentru dimensiunea propunere de risc, maturitate al companiei care solicita, cerintele si procedurile de evaluare pentru a reduce riscurile, deoarece investitiile lor sunt neprotejate în caz de esec.

Cele mai multe firme de interes capital de risc "pentru investitii este limitat la proiectelor propuse de catre companii cu o istorie de exploatare de sunet. Profiturile realizate de aceste societati nu sunt mentionate prioritate mult înainte de o decizie de investitie este facut. Companiile care se poate extinde intr-o linie nou produs sau pe o piata noua cu fonduri suplimentare în special interesante. Capitalisti de risc asigura fonduri pentru a permite acestor societati sa creasca într-un salt, mai degraba decât treptat, pe masura ar la rezultatul reportat. Acolo esti un numar mare de "pornire", care te ajuta companiile financiare la firme de risc. venture capitalists vedea care analizeaza investitiile de capital si studiile de sursa de capital sunt planificate cinci ani înainte. Analizele de investitii ar trebui sa compare ratelor de rentabilitate pentru produsul, de piata, sau proces de investitii, în timp ce sursa de alternative ar trebui sa compare costul si disponibilitatea datoriei si capitalurilor proprii si nivelul asteptat al rezultatului reportat, care, împreuna vor sustine investitiile selectat. Aceste analize si studii sursa ar trebui sa fie pregatita trimestrial, astfel încât sa poate anticipa consecintele financiare ale modificarilor în strategia companiei.

Dar, o planificare financiara structurat nu garanteaza ca veti fi capabil sa obtineti de la o firma de capital de risc. Nu le face, va asigura practic ca nu vor primi contravaloarea favorabil din capitalisti de risc.

No comments:

Post a Comment