5 moduri de a câstiga educatia colegiu cu mai putin Colegiul Datoria carnetului de student de credit

Daca studentii ar fi o dorinta ar fi sa primeasca o facultate buna, fara sa-si petreaca în urmatorii douazeci ani dau împrumuturi masive student si colegiu card de credit student datoriei.

"" Genie, mine subventie dorinta mea. " Poof. Ce student card de credit colegiu datoriei?

Dragi Aladdin wannabe, daca aceasta numai au fost ca usor! Adevarul este ca puteti câstiga o facultate mare, cu mai putin de colegiu creantele aferente cartilor student credit. Se ia un pic savvy de gestionare a ban
"Exista mai multe aspecte bani pentru studentii de azi decât în orice alta generatie dinaintea lor", spune Todd Romer, Director Executiv al Tinerilor bani Revista.

Din cresterea costurilor de colegiile lux ca telefoane mobile si unitatile high-end sufragerie ca sunt popping pâna toate jurul campusuri colegiu, ati putea gasi te absolvirea în colegiu de credit student iad datoriei carte de timp sunteti douazeci si doua ani vechi. Si tot ce adevarat dorit a fost o facultate fara datorii!

Daca cautati sa sublinieze mai putin despre banii si sa fie proactiv despre facultate datoriei card de student de credit, a da sfaturi în urma unei încercati:

1. Utilizarea carduri de credit rar.

Media datoriei card de credit datorate catre studenti colegiu este de aproximativ 2.700 dolari, cu aproape sfert de studenti datorita peste 3.000 dolari. Circa 10 procente datorate mai mult decât 7000 dolar! Asta nu e chiar inclusiv student împrumuturi.

"Notiuni de o carte de credit nu are un bad idea,", spune Romer. Potrivit unui studiu recent de solicitanti student împrumut efectuate de Nellie Mae, un furnizor lider de împrumuturi învatamântului superior, 78 suta din tuturor elevilor colegiu astazi au cel putin un carte de credit. Acestea fiind spuse, Romer recomanda ca studentii tine cartea dvs. de credit in cele mai adanci parte din portofel pentru a utiliza pentru situatii de urgenta si / sau achizitii mari care stiti ca veti plati înapoi în treizeci de zile.

Au o tendinta de a folosi carduri de private ca, sa zicem, carduri cadou? Romer sugereaza ca elevii colegiu apel compania lor carte credit si sa le cereti sa pune un max 500 dolar pe card. Asemenea au ei nu schimba limita pâna sunteti cel care comunica sa le care doriti sa creasca limita dvs. de credit. "Pâna când sa devina mai responsabili si ca doar evolueaza-a lungul timpului, au o domnie civila în privind cheltuielile cu dumneavoastra", adauga Romer.

Dar cum puteti câstiga o educatie colegiu minus colegiu card de credit student datoriei atunci când unele colegii si universitati forma parteneriate multe milioane dolar cu emitentii credit si le oferi energie ahead a solicita studentilor dreapta pe campus? "Daca vedeti un Bank One tabel card de credit manifestare sus la scoala dvs. în uniunea studentul o data pe saptamâna, seama doar ca nu aveti sa participe la promovare pe campusul", spune Romer. "Tratati-ca orice altceva mergi sa fie ispitit cu în aceasta lume. Fii destept despre ce sa te implici, cu ".

2. Începeti un buget (ahem) plan de cheltuieli saptamânal.

Yeah, un plan de cheltuieli saptamânal este un eufemism mascate de buget, ci Hai, avem de a face sa sune un pic mai atragatoare pentru tine studenti. "În termeni de preluare a finantelor dvs., acesta începe cu adevarat cu stiind ce faci adevarat", spune Romer. "Priviti l ca un plan de cheltuieli saptamânal sa va ajute câstiga o educatie colegiu si reduce stresul de colegiu datoriei carte student de credit."

Romer adauga ca timp ce elevii mai colegiu lucreaza part-time sau norma întreaga decât oricând înainte, multi gasi înca that ei 'cheltuiesc mai mult ei' câstig. "Daca monitorul planul tau cheltuielilor saptamânal despre doua ori pe saptamâna, trebuie sa fiti bun sa mearga", adauga el.

3. Fii destept despre datoria de împrumut colegiu student.

"" Când vine vorba student împrumut dumneavoastra, îl priviti ca împrumutului cele mai pozitive ai putea avea vreodata si încearca sa nu prea mult stres despre vedere aceasta plati înapoi deoarece sunteti investind în educatie colegiu dvs. ", spune Romer. Ca fiind spuse, puteti scape absolvit cu împrumut student si colegiu carte de credit student datorie de înalta ca ipotecile parintii nostri '. Pentru unul lucru, nu fi legana catre hype despre modul fiecaruia frecventarea unei colegiu brand numele si rafturi pâna împrumut student datorie asa - urmare - ati putea precum, prea.

Un articol pe CollegeBoard.com releva faptul ca pentru anul scolar 2006/2007, aproximativ 65 suta de elevi înscrisi la colegiilor patru an sau universitati asiste institutii care scolarizare taxa si onorariile de mai putin 9.000 dolar pe an si-sase la suta cincizeci de studentilor coaja afara scolarizare anual si onorariile între 3.000 dolar si 6.000 dolari. Mai mult decât atât, în timp ce institutii private din patru an au o varietate mai mare de scolarizare si a taxelor taxa, Colegiul Consiliul raportat ca numai aproximativ 5 procente din toti studentii care participa la colegiile de scolarizare si taxe în valoare totala de 33.000 dolari mai mare sau pe an.

Daca visul vietii tale lung a fost sa câstige o facultate de la un colegiu numele de marca si aveti inima ta stabilit pe ea, du-te de ea! Romer sugereaza ca va resturi pentru fiecare tipul de bursa si ajutoarele financiare disponibile desi a evita un credit student colegiu datoriei carte cosmar.

Totusi, daca credeti ca un colegiu brand nume este modul numai sa asigure succesul viitor si câstiga puterea sunteti însel. "Daca aveti un grad de patru ani, cum ai termina care te într-un interviu este mult mai important decât daca ai absolvit de la o iedera sau o scoala de stat", spune Romer.

4. Gânditi greu scoala despre absolvent.

Some grads noi care nu sunt înca pregatite pentru lume lucru decide sa merge la GRAD scoala imediat dupa colegiu. În acelasi timp exista motive dreptul sa mearga la scoala grad imediat dupa câstiga o facultate, daca o faci din motive gresite, este un sacrificiu financiara imensa, nu mai vorbim ani pierzi pe câstigând experienta de munca.

"" Experienta Castigarea munca este foarte important si aveti întotdeauna posibilitatea sa se întoarca la scoala GRAD ", spune Romer. "O multime de ori, compania care sunteti angajat de catre are capacitatea de a plati jumatate, daca nu toate cheltuielile de scoala grad."

Daca aveti un plan concret pentru scoala GRAD si unde va luati, nu ar putea fi o idee rea sa mergeti direct la scoala GRAD. Daca esti doar o pentru ca nu stii ce vrei sa faci cu viata ta, Romer recomanda ca puteti câstiga o experienta de munca pic mai întâi. cariere Exploreaza si sa înceapa sa plateasca jos unele dintre dvs. colegiu datoriei card de student de credit. "Mergând la scoala GRAD fara un plan concrete este va fi o financiar negativ asupra tine deoarece nu esti garantate ca puteti face un salariu a va ajuta sa plati înapoi aceste împrumuturi relativ rapid", adauga el.

Potrivit FinAid.org, o resursa de ajutor financiare, absolvent medie împrumuta 37.000 dolari în împrumuturi studentesti - 42.000 dolari, daca numarul de datoria universitare.

5. Investeasca, sa investeasca, de a investi.

"" Stabilirea un plan de cheltuieli saptamânal în colegiu si învatare cum sa investi ridica încrederea elevilor în capacitatea lor sa preia asupra finantelor lor dupa ei absolvent ", spune Romer.

"" Dar Sunt rupt elev de colegiu deja în datorii card de credit ", ati putea protesta".Nu am bani sa investeasca. " Romer spune doar 25 dolari la 50 dolari pe luna va face sa înceapa. "Aderarea de învatare cum de a investi din cauza puterii de timp, si puterea si dobânzile compuse", spune acesta. Romer adauga ca un alt avantaj al elevilor colegiului care investesc timp ce acestea sunt câstiga înca o facultate este modul în care schimbarile de fapt de comportament de cheltuieli în alte zone ale vietii tale.

"" Odata studenti colegiu vedea ca banii lor este începutul sa lucreze pentru ei ar putea arata la modul ei 'cheltuielilor bani pe lucruri ca îmbracaminte. S-ar zice, "Poate nu am nevoie ca 80 dolari perechi de pantofi." Se uita la contul lor si a vedea este de cultura si doresc sa poata sa adauge mai mult la ea. "

2 comments:

  1. Ai nevoie de un împrumut imediat pentru a-ți plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a-ți rezolva afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumut societăților, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (loanageorge11@gmail.com)


    APLICAȚII DE DATE


    1) numele ...........................

    2) Țara .......................

    3) Adresa ......................

    4) Sexul ........................

    5) starea civilă .............

    6) Lucrul ................

    7) Numărul de telefon ...........

    8) poziția la locul de muncă .....

    9) venit lunar ....................

    10) împrumut total .........

    11) Durata creditului .....

    12) Împrumut de destinație ..................

    13) Data nașterii ........................


    Mulțumiri.

    ReplyDelete
  2. Buna,
    Numele meu este Wulan Sari din Jakarta în Indonezia, vreau să folosesc acest suport pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut aici, am aplicat un împrumut de aproximativ 45.000 USD de la o femeie din Turcia și am pierdut aproximativ 5000 USD Fără a lua împrumuturi, au cerut din nou și din nou costul, plătesc aproape 5 000 de dolari încă nu am primit un împrumut, mi-au fost arătate de circa 4 ori două femei diferite în croată, sper că îmi voi îndeplini dreptul Persoană, dar nu știu.

    Dumnezeu să fie slava, am întâlnit un prieten care tocmai a solicitat un împrumut și a primit împrumutul fără stres, așa că mi-a prezentat doamna Loana George loan, CEO GARANȚIA TRUST LOAN și am aplicat pentru 120.000 USD, Cred că a fost o glumă și o fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de a deveni sărac
    Așa că am sfaturi tuturor oamenilor de aici, care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta
    Doamna Loana George prin e-mail: loanageorge11@gmail.com

    Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: sariwulan3600@gmail.com

    Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

    ReplyDelete