Ce este o companie financiare nebancare?

Compania financiare nebancare este un termen obscur pentru multi oameni. Hai sa inteleaga ceea ce compania un non-bancare în detaliu este si sa înteleaga functiile asociate cu ea. societati financiare nebancare (NBFCs) sunt mentionate ca organizatiile fiscale care acorda servicii bancare dar nici nu se comporta ca o banca autorizata. NBFCs nu poseda un certificat bancar. Totusi, procese si practici sunt implementate ca pe bylaw banca. Astfel, practici NBFCs ca o banca cu Regulamentul nr banca. T
NBFCs ofera diverse tipuri de servicii, care poate fi financiar utile. Organizatiile non-banca opereaza adesea fi brokerii împrumut si servicii credit si ajuta investitii în active si articole. oferte NBFCs în instrumente de piata capital si finantelor edificarea privat. Asemenea ajuta în activele administrarea precum manipularea portofoliile stocurilor si actiuni si stoc acoperind si actiuni, si alte responsabilitati si planificarea pensionare. NBFCs sugereaza societati si al Uniunii Europene realizarea organiza de fezabilitate, studii de piata sau de industrie, pentru companii si reducerea servicii cum ar fi rata cut de instrumente.

Pe de alta parte, NBFCs sunt caracteristica nu permite sa achizitioneze jos platilor de la oameni comune. Prin urmare, ele sunt obligate sa stumble on moduri diferite de a financiare justificative proceselor lor, pentru exemplu furnizarea instrumente raspundere.

O corporatie investitii nebancare pot fi clasificate în urmatoarele grupuri functie caracteristice lor de actiuni care sunt organizatii investitii dezvoltare, corporatii închiriere, afaceri de investitii, companii modaraba, companii afaceri casa, societati cu capital risc, si de scont & adresele asigurare.

1 comment:

  1. Într-adevăr recenzii excelente despre societate non-bancare. Nu-i căutați NBFC apoi pe numele meu de afișare.

    ReplyDelete