Un alt Perfect Storm - devalorizarea dolar!

Economisti si oficialii guvernamentali sa pastreze indica spre licarire de lumina la capatul tunelului. Suntem condus sa creada ca cel mai rau este acum mai sau mai putin peste.

Nu asa de repede! Un alt Perfect Storm este berii - devalorizarea dolar. Urmatoarea criza financiara ar fi bine crizei dolar.

Economia care stau la baza SUA este în continuare foarte slab: în afaceri nu sunt în expansiune, iar criza creditelor ramâne în ciuda bailouts si infuzie de capital.

Potrivit un comentari
Într-adevar, o furtuna perfecta a greenback este berii, si motivele sunt evidente:

Guvernul SUA este de cheltuieli mai mult decât venitul sau, iar acest lucru a fost întâmpla în ultimele doua decenii.

Guvernul SUA continua sa tipari bani sa cautiune afara economiei sale maladiv, care pare ca un Adâncului.

Exista trilioane de dolari detinut de investitori si speculatori afara Statelor Unite. sentimentele lor peste valoarea dolarului poate trecerea prea curand. Valoarea dolarului este perceputa doar în ochii beholders, dintre care multi sunt obtinerea foarte nervos despre perspectivele din activele lor in dolari.

guvernele Externe, în special, China, devin mai nervos si pacient putin din ceea ce guvernul federal face la activele lor. Cel mai recent, guvernul chinez a declarat american Trezoreriei Secretar: "Avem încredere sa valorii activelor dumneavoastra."

Prezent, moneda SUA detine înca valoarea sa, dar lucrurile putea obtine scîrbos. O schimbare de sentimente pe greenback poate duce la scaderea drastica a dolarului, iar aceasta criza dolar poate fi declansat de mai multi factori.

O mutare brusca catre guvernul chinez pentru a dump activele lor dolar bazate ar putea declansa o cadere libera a dolarului. Toata lumea este bancare pe prezumtia ca o astfel muta de guvernul chinez nu ar fi în cele mai bune interesul China însasi (ca o chestiune de fapt, o astfel muta drastice ar fi suicidara la economia Chinei si detrimentul bunastarii poporului sau) . Totusi, un lucru trebuie sa ne amintim este ca situatia actuala este echivaleaza cu scenariul a jocului de scaune muzicale - muzica va trebui sa opri cândva si cumva, si nici guvern strain ar dori sa fi ultima a gasi ca exista nu scaun mai sa stea pe. O criza dolar precipitate prin devalorizare dolar ar putea duce la iesire masive investitorilor si întreaga lume speculatori.

Potrivit un raport recent, Brazilia si China va lucra spre folosind monede propriile în tranzactiile comertul mai degraba decât dolarul american. Aceasta miscare urmeaza recentelor provocari chinezi la statutul de dolar ca lumea de moneda internationala de frunte. De fapt, China a propus înlocuirea de dolarul american ca moneda de frunte al lumii, cu o noua moneda internationala de rezerva, eventual sub forma de drepturi speciale de tragere (DST), o unitate de cont utilizata de Fondul Monetar International.

Un alt factor care poate accelera declinul al dolarului este inflatia. Pentru decenii trecut, Federal Reserve a avut succes în reducerea inflatiei tiparirea de bani timp ce la un nivel record. Ceea ce Federal Reserve a fost face este de a permite lent si ordonat devalorizare dolar. Întrebarea este: Poate Federal Reserve continua aceasta politica imprudenta timp concentrându atentia asupra modul de a pune economiei înapoi pe pista sale? Când inflatia doriti spate sale cap urât nou - este o chestiune de "când" si nu "daca" - care ar putea fi disparitia a dolarului.

Alt factor care ar putea declansa vinde-off a dolarului american este ca un licitatie obligatiune Trezoreriei ca nu merge ca planificate. Guvernul american nu poate împrumuta continuu, de la straini pentru a face ambele capete întâlni.

Având ca exista mai multe scenarii care ar putea vraja moartea pentru dolar, si ca impactul sau asupra economiei ar putea fi mult mai devastatoare decât esecul bancare curente si criza excludere, acestea USgovernment ar trebui sine rigidizare pentru furtuna perfecta - devalorizarea dolar.

No comments:

Post a Comment