Vogue de Bani Produse verifica Securitate

Verificatorul de bani este destul de un element de încredere, rapida si economica în lupta vîrsta, cu moneda falsa în special în bancnote. Este cele mai utilizate de banci, institutii financiare, societatile de securitate ca banii transfer pe furgonete tranzit si a recurs universal la locuri afaceri bani-schimbare precum restaurante, în Statele Unite si strainatate.

Statele Unite sunt special pentru productia si utilitatea acestor unitati care vin în doua forme diferite generalizate în formel
Modelul universal este utilizat catre Trezoreria SUA a autentifica moneda si este conceput cu un lumina suplimentare UV sa verifice corect alte documente vitale identitate precum cartile de credit, licente, cecuri Calatori, ordine bani, plastic denumirea si alte ID'S.

Acest instrument tehnologic identifica în mod special doua caracteristici principale în moneda nationala vis-a-VIS, specifice culori Fir de siguranta de care poarta denumirea de micro-imprimare si filigranul. US cupiuri moneda imprimate dupa 1996 dintr-o factura dolar $ 5 pentru 100 dolari de dolari contina toate prezentele specificatii.

Elementul opereaza sub efectul unic de lumina ultraviolete care activeaza-a construit în sablon care contine codul de culori, care ofera în locatia corecta si culoare a firului, astfel sortarea de fals de original.

Dispozitivul care vine cu garantie de un an foloseste la nivel national o alternativa adaptorul de curent alternativ de a spori senzor care activa automat aparatul o data care este introdusa. Unitatea dezactiveaza dupa 4 minute de activitate inerte. lampi UV sunt înlocuibile într-un termen dat determinata de încarcatura de activitatile întreprinse si conditiile speciale ale serviciului sale.

No comments:

Post a Comment