Nu Destul de Western Union

Daca doriti sa trimiteti rapid de bani Western Union este mod de a merge. Quick Cash, fonduri de urgenta, transferul oportun, într-o batai. În zilele noastre am putea muta bani din economiile mele de la verificarea meu cu un click al mouse-ului atunci când eu doresc acest lucru. salariul meu devine directe depus, compania mea de credit de dealeri se retrage automat de plata meu lunar, sa conduc aceasta masina in jurul si cumpara gaze cu credit card meu pe cale de a cumpara alimentele în acelasi
Nr banii jos, nicio plata pâna în iunie, aprilie 0% pentru primele sase luni. Bun de credit, de rau de credit, nici un credit, munca ta este de credit. Totul este angrenare consumatorii la finantare. Swipe un card: "seta si uitati ea!" Pune o pe taxa si nu va trebui sa faceti griji despre asta, doar un pic la un moment dat o data pe luna pentru o perioada extinsa pentru o taxa de mici dimensiuni. În aceste vremuri de vai, poti fi sigur în siguranta pic Johnny si Mary va avea o vizita la Santa acest an, în aprilie 15%. Ce lumea!

Ei bine pentru bine sau rau nu a fost întotdeauna asa. ia întâi o privire la parintii nostri fondatori draga în orasul nostru drag vechi frateasca dragoste, Philadelphia. Aceasta este atunci când adevarat început sa schimbare. Acest oras a fost centrul totul politica, economice, sociale si la un moment dat, cu draga Benny Franklin vârful de lance drumul spre un viitor mai bun prin aceste lucruri este posibil ca de leasing o proprietate comerciala sau de cumparare de asigurare de incendiu. Da zilele unde tu trebuiau elitele superioara crusta a rula o afacere au fost de peste. Economiei a fost a face un viraj pentru mai bine.

Uau! Ora afara! cauciucurile [] screeching. Va permite merg înapoi chiar mai departe. Cum a lucrat Comertului înainte de toate aceasta schimbare? Ei bine eu nu am de gând sa intre în toate detaliile foarte interesant despre istoria economiei (hei spre crack deschis o carte), dar voi spune bani a fost cu siguranta diferit. Gânditi 1492. Columb a gasit o noua lume plina de stralucitoare premii dincolo imaginatia de suveranitatea lui. Lacomia a fost la fel de mult o virtute atunci cum este acum si cautarea neobosita a obtine aceasta bogatie a început. Caraibe s-au dovedit a fi chock plin de aur si monede, precum si jurul secolele 16 si 17 coroanei spaniole platesc marinari to convoi aceasta bogatie înapoi la patria printr-o anumita ruta. Astfel, avem spaniol principale. Comoara Galleons de brute au fost trimise la un an periculos drum lung braving furtunilor, boala, rebeliune, pirati, iar marea vreodata atât de neiertat sa introduca prezenta bani înapoi. banii nu destul într-un fulger, huh?

Multi un aventurier mare situeaza întâlnit moartea lui în aceasta cautare comori. Este reconfortant sa stii ca, cu toate schimbarile din lume a lungul secolelor ca natura umana este acelasi concept minunat stim cu totii si dragoste, a fost întotdeauna, si întotdeauna va. Persoane vor ar face orice pentru bani si bucuros sa stabileasca viata lor în cautare de ea. Gânditi-va cât de multe furtuni acestor convoaie confrunta. Stiu unuia povestea Shoals Argint undeva lânga Filipine where galleons saisprezece Spaniola mers stabilite în o furtuna. Saisprezece ani. Toti acesti oameni, si toate ca de aur. Si stii ce partea uimitoare a este? Sunt inca acolo. Fiecare ultima din ele. Un timp capsula doar asteptare pe cimitir sale nautice.

Am auzit de un estimari cuplu diferit dar ei merg masura sa spun ca exista aproximativ una bilioane dolari valoare de aur, argint, si obiectele valoroase înca pe podea oceanului. Uimitor. Adica, acest lucru nu este povestea doar un copil de culcare de pirati si aur si comori scufundate, aceasta este de rahat real. Acest adevarat întâmplat, si acolo sunt navele atâtea negasiti. Sa nu doar bani, dar istoria ca este atât de valoros. Gânditi-va la acesti oameni în partea de jos a marii, cred ca de modul în care doar câteva sute de ani în urma au imbracat, au vorbit, pasiunile lor, umanitatea. Gânditi ceea ce ei încercat sa faca, dar soarta nu ar permite.

I-ar placea sa alerga unei expeditii de a gasi una dintre aceste nave. Exista cai legale de a dovedi ca natiune unei nave anumit suveran "abandonat", se. Daca nu, de exemplu, coroana spaniol azi poate revendica un galion anumita pe motiv ca este înca în fapt spaniole, iar aurul a fost, de fapt, condus de Spania. Salvers pus un gust rau în gura oamenilor, special istorici si astfel care doresc evident aceasta bucata de "nepretuite" istoria conservate si nu doar jefuit si ruinat doar pentru comoara si vândute off la mai mare ofertant. salvers Multi suprafata Vechiul mod nave prea repede cauzeaza lemn pentru a oxida si artefactele sa se extinda. Sa le casti si linguri si sobe sunt fara valoare. Istoria este doar distrus. Nu cred ca Cortez ar fi prea fericit. Este suficient de a face aceste capetenii rândul sau în numerar în mormintele lor apoase.

Nu as face dreptate. As cheltui luni sau ani face temele. Gasirea care navele mers lipsesc si unde. De maluri exemplu, care au de monede si artefacte spala sunt un indiciu buna. Gasirea aceste nave poate si nu întâmpla. De bani de bani Desigur zamisleste, si cu luni de zbor din portofelul meu când îl deschide, am nevoie sa atingeti un fel de fonduri sau curiozitatea de un unchi bogat incredere. Si cu toate acest tumultul loterie când am vorbit despre ce sa facem cu peste 100 milioane dolari am spus comoara doar acest: scufundat asteapta pentru mine. Altii râs si au declarat ca stia cine prima cheltui toti banii ar fi. Am spus pentru una este viata: scurt, este aventuros (cred ca acest lucru ar fi destul de o aventura-cautarea pentru cunoastere si a pierdut de aur pirat!) si doi: Sunt doar un om si nu as minte face mai multi bani. Deci, când am rândul milioane meu multe în miliarde multe Voi fi rîzînd tot drumul sa se relaxeze pe Insulele Caraibe care ma facut atât de bogat. Dar sa nu totul despre bani, it într-adevar nu este. Imaginati fiind aproape de atât de la toate ca istorie. La un singur om istoria scufundat nefasta. Este un fel de înfiorator.

Unii spun ca termen de 20 ani vom au tehnologia a gasi si suprafata toate comorile podea Ocean's pierdut. Nu va fi nici o aventura mai mult sau mister. Eu le cred.

As face bine fisurarea ...

No comments:

Post a Comment