IVAs - Eventual Cel mai bun Recurgerea la faliment

Un IVA, sau individual de voluntariat acord este un acord intre dumneavoastra si creditorilor dvs. de rambursare. Va ofera în mod normal redusa sumele platilor si cresterea pe termen durata de rambursare. Este bine pentru tine, ca recurgerea la insolventa. Este bun pentru creditorii, deoarece

hei, în general, cele mai multe ar fi primit destul de redusa, platile mai lent decât a fi amortizate prin intermediul insolventa dvs. personale.

IVAs sa aiba un minim obligatoriu cooperarea la 75% d
Sunteti petitie pentru o IVA prin intermediul Curtii interimar. Dupa ce petitia este în vigoare, creditorii nu poate initia actiuni legale împotriva dumneavoastra. Nu va fi o întâlnire creditorilor ca nu va participa probabil. Al

creditorii vor vota pentru sau împotriva IVA. În cazul în care doar unu de voturi creditor împotriva sa, si ca creditorul este datorata cu 25% sau mai mult din datoriile totale, atunci IVA va esua. In sprijinul tau, orice creditorii ca nu apar pentru procedura de vot va fi presupuse a fi în favoarea acestuia.

IP va monitoriza cu regularitate progresul AVI. Este din punct de vedere juridic si va sunt necesare de a efectua plati prompta si periodica. Platile sunt menite sa fie gestionabile pentru tine. Acestea se bazeaza pe un procentaj din câstigurile dvs. minus cheltuieli vitale. IVAs nu pot fi confundate cu non-obligatorii din punct de vedere planurile de gestionare a datoriei.

IVAs sunt în general stabilite pentru saizeci-un interval de o luna. Daca ati face în mod constant de plati, va fi considerat fara datorii la sfârsitul acestei perioade, indiferent de valoarea datoriei totale pe care le-au restituit. Faci temele dvs. si alegeti privind întelepciune acest recurgerea populare la insolvabilitate personale.

No comments:

Post a Comment