Nelegat potential de dezvoltare pentru sistemul bancar indian

Sectorul bancar a ramas coloana vertebrala a economiei indiene de la declararea independentei. Dupa masurile corectional din 1991, aceasta industrie a fost supusi unei schimbari majore. Advent de comunicare hi-tech si tehnologia informatiei a facilitat crestere în Internet banking, ATM Network, transfer electronic fondurilor si diseminarea rapida a informatii între diferite ramuri. Marketing de servicii bancare a suferit o schimbare marii în ultimul deceniu. Marketing de servicii bancare înseamn
, Exista unele alti factori care au catalizat transformare. Intrarea de mai multe banci si mai multe straine si bancile sectorul privat, rational si agil seara structura, au intensificat potential de dezvoltare în sectorul bancar din India. Reformele structurale au îmbunatatit sanatatii sectorului bancar indiene. Reformele include adoptarea de securitizare Actul în vederea accelerarii recuperarilor rapid de împrumut, înfiintarea de societati profesionale de reconstructie a activelor, initiative privind îmbunatatirea modelul de recuperari din activele neperformante (NPAs) si schimbarea pe baza de recunoastere a venitului. Aceste reforme au ridicat transparentei si eficientei în sistemul bancar.

SWIFT brusca a veniturilor de trezorerie si recuperari inteligente de împrumut a ajutat Bancilor indian de a avea


ecord profitabilitate. Urmatoarele elemente susceptibile de a conduce vehicule sectorului performantei bancare de la în ani:

1. De credit susceptibile de a ramâne sanatosi la aproximativ 20-23% si sa depuna o crestere putin 18% în timpul planul actual de cinci ani de crestere.

2. Presiunea pe crearea de credite suplimentare este acum redusa. Bancile pot continua pentru a reduce tarifele de depozit, reducerea ratei este posibil de a traduce în marje mai bune.

3. Raporturile CASA ar putea stabiliza si se neutralizeaza efectele rata cut.

4. venituri neaferente dobânzilor este probabil sa ramâna puternica si al treilea produs de distributie parti este în crestere.

5. Încetinire a creditului de retail, economie înfloritoare, cresterea salariilor si cresterea ocuparii fortei de munca

oportunitati ofera o camera pentru portofoliul activ calitate de banci.

Împrumuturile nete neperformante cu PIB a scazut brusc la de 1% în 2007, comparativ cu 10,4% în 2002. O economie înfloritoare, profitabilitate mai mare, iar inflatia a activelor va consolida cu siguranta bilantului în sectorul corporate si de a îmbunatati calitatea activelor din India sectorul financiar-bancar

No comments:

Post a Comment