Definitia Asset Management

Multe dintre voi au auzit probabil termenul "gestionarea activelor" Înainte, dar nu puteti avea o idee a ceea ce adevarat este. gestionare Asset este un termen larg. Ea poate fi definit drept un proces care orienteaza câstiga activelor, împreuna cu utilizarea acestora si eliminarea pentru a face cele mai multe dintre activele si potentialul lor de toata durata de viata a activelor. Timp ce faci asta, it de asemenea gestioneaza si mentine orice costuri si riscurile asociate cu activele. Nu este c
Asset Management pot fi utilizate pentru o varietate de lucruri. Cele mai multe de gestionare a activelor utilizare a urmari în numerar lor sau "active lichide." Institutiile bancare sunt considerata o forma de gestionare a activelor (conturi de economii, CD-uri, fonduri mutuale, conturile de pe piata monetara, etc), împreuna cu investitiile. Un alt exemplu activelor: întreprinderile au adesea o produs pentru a vinde. Aceste produse sunt considerate active. Dreptul de sistem de management al activelor poate fi utilizata pentru a face produse mai usor accesibila, mai usor sa produca, mai ieftin sa navei clientilor, etc

Asset Management de Resurse:

Urmarirea si asigurarea produsul este asemenea un mod de managagemant activului. Produsul este o activului pentru afaceri si esentiala pentru supravietuire sale si pentru stabilitatea financiara. Deci, mentinerea si gestionarea acest produs este de pâna mai importanta.

Exista alt tip de activ ca multi oameni nu cred de când ei cred a managementul pe termen activ "." Acest activ are de a face cu publicul si împartasite bunuri, cum ar fi: construirea si întretinerea de strazi, autostrazi, instalatiile de tratare a apei, canalizare, electricitate, gaze naturale, aer curat, etc Toate acestea sunt activele care oricine pe acest pamânt are nevoie. De obicei, orasul dumneavoastra sau administratiilor locale, administratiilor foloseste de gestionare a activelor pentru a mentine costul acestor active.

Ei asemenea folos it a produce unele dintre acestor active mai eficient si în un cost mai maniera eficienta. Resurse naturale cum ar fi: a apei, energie electrica si gazele naturale sunt gestionate astfel ca acestea sa poate fi reînnoit în mod constant si, astfel disponibile ieftin.

Asset Management Resurse:

Exista multe mijloace diferite de gestionarea activelor. Acesta depinde adesea ce tip de activului este implicat. Exista companii si produse software disponibile pentru a ajuta in managementul activelor. Indiferent metoda veti alege, exista multe lucruri similare ca sistemul dvs. manager de active ar trebui sa implice:

1. Optimiza utilizarea activului si gestiona toate eforturile întretinere implicate facând active ca exacte, fiabile, si eficienta posibil.

2. Reducerea cererii pentru activele noi si de a salva, astfel bani folosind tehnici de cererea de gestionare si mentinerea activele circulante.

3. Utilizeaza o forma de urmarire activ: stii unde activului este orice moment, cât de mult activului este merita si câta activului costul tu la începe cu. Ar cuprinda si acest parcursul întregii vieti a activului.

4. Întotdeauna încearca sa obtina valoare mai mare pentru bani prin evaluarea optiunile activului: costul mentinerea, producatoare, utilizarea IT, etc

5. Întotdeauna prevede un raport privind valoarea activelor, împreuna cu orice costurile implicate în mentinerea activelor.

Speram aveti acum o mai buna întelegere multele forme de gestionarea activelor. Exista atât de multe lucruri diferite care pot fi definit ca active, astfel exista mijloace atât de multe diferite de gestionarea activelor. Acum ca ai întelegeti un pic, puteti decide ce activele dvs. sunt si cum puteti mentine le mai bine pentru a le a fi mai avantajoasa pentru tine!

1 comment:

  1. Articole bune, Ați auzit de LFDS (Le_Meridian Funding Service, Email: lfdsloans@outlook.com - ContactWhatsApp: +1-9893943740--lfdsloans@lemeridianfds.com) este ca serviciul de finanțare SUA / Marea Britanie, care îmi acordă împrumut de 95.000,00 USD să-mi lansez afacerea și le plătesc anual de doi ani acum și îmi mai rămân 2 ani, deși îmi place să lucrez cu ei pentru că sunt creditor împrumut autentic care îți poate oferi orice fel de împrumut.

    ReplyDelete