Futures Ecarturi Optiunea - Trading Delta neutru

Exista multe modalitati de a Tranzactioneaza futures raspândeste optiune. Unul este de a comertului raspandeste care pot profita de degradare timp. Puteti vinde optiuni care credeti ca va pierde din valoare mai mult timp decât optiunile pe care le cumpara.

O alta modalitate este de a cumpara si vinde optiunilor bazate pe deltele lor. Unele dintre aceste meserii sunt numite meserii Delta neutru. meserii neutru Deltei sunt meserii optiune în care delta totala a tuturor optiunilor este zero. La
Daca achizitionati de la un apel bani, va avea o

delta 50.

Daca vindeti un apel la bani, va avea un

delta -50.

Daca iti cumperi o pune la bani, va avea o

delta -50.

Daca vinde o pune la bani, va avea o

delta 50.

Practic, delte vor fi determinate de unde doriti piata sa mearga. Ganditi-va asa: Daca te-a vândut o la optiune call bani, unde vrei piata a se muta? Ti-ar place sa mearga mai mici. Deci, tu ar avea un delta -50.

Daca te uiti la cele mai multe la optiunile de bani, veti gasi ca acestea nu sunt de obicei la 50. Asta este deoarece nu sunt exact la bani. Noi refera înca la aceste ca la optiunile bani, deoarece ei sunt cei ca sunt cele mai apropiate fiind acolo. Acesta ar putea avea un delta 47 sau 53.

Daca ati achizitionat un apel la bani si o pune la bani, v-ar fi neutru delta. Apelul va avea 50 deltele si pus va avea -50 delte. Valoarea totala este zero. Acest lucru este o delta foarte simplu comertului neutru.

Un alt comertul delta neutru este un raportului înapoi raspândit. Un exemplu de acestui comert ar fi sa vinde o optiune care este la bani si cumpere un numar mai mare de din optiuni bani. S-ar putea vinde o optiune call la bani (delta -50) si sa cumpere doua optiuni privind apelurile din bani (25 delta fiecare). Tu ar fi neutru delta. Vrei sa puneti acest on pentru un credit sau la chiar. Puteti pune asemenea l pe pentru un debit dar apoi v-ar pasa un pic despre directia piata.

Daca puneti on pentru un credit sau chiar bani si piata era inferior la expirarea optiuni, ati rupe chiar sau câstiga un credit mici. Daca l-ai pune pe o debit, si-ar pierde valoarea de debit daca piata a fost mai mica, la expirarea unui termen de optiuni. În orice caz, daca piata a fost mult mai mare, aveti o sansa de profit nelimitat, pentru ca ati achizitionat mai multe optiuni decat ai vândut.

Majoritatea comerciantilor învata ca raportul înapoi raspândeste ar trebui sa fie facut în departe doar câteva luni. Aceasta deoarece aveti mai mult timp sa fie corecte cu o mutare mare. Problema care le-am gasit-o este ca sunteti renuntând prea mult pentru un avantaj de timp. Optiunile buy out din banii nu sunt pret la un avantaj comparativ cu cele la bani. Puteti uita la Theta a vedea cât de mult fiecare optiune va pierde pe zi sau pe saptamâna.

Puteti vedea, de asemenea, ca, pentru a avea o multime de timp lasate în comert, diferenta între preturile de greva pe optiunea sa vânda si optiunile pe care le cumpara sunt prea mult. Se va lua o miscare mai mare înainte de a va prezinta un potential de profit nelimitat.

Daca se asteapta la o mutare mare, cred diferit fata de norma si începe sa se uite la optiuni care au 20 -40 zile stânga. Optiunile pe care le cumparati în comparatie cu optiunile ce vinde, ar avea un pret bun. Totul este în legatura cu altceva.

Deci, data viitoare când va aud pe cineva recomandând raportului aceleasi vechi înapoi tartinabile, aruncati o privire la diferenta de luni pentru a vedea unde avantajul real este.

No comments:

Post a Comment