3 Motive de ce esti mai destept decât Economistii cel mai profesionist

economie Intelege, renunt achiziþie suckered si începe obtinerea valoare banii lui.

Nu intelegeti economie? Ei bine, daca nu aveti, sa înteleaga acest lucru:

NU sunteti prost.

Ca un consilier financiar, eu continuu studiu economic. Acest subiect, în termeni moderni, a fost complicata dincolo toate întelegere, chiar si pentru cei care lucreaza în domeniul în activitatea lor zilnica.

De ce? Bine daca populatia înteles cum simple subiectul este, apoi Puterile-care-fi nu ar fi capabil sa< scape cu nonsensul care trece pentru "necesitate economica!"

Hai sa verifice cunostintele dumneavoastra economic:

1. Ai câstiga bani? Mare.

2. Ai cheltui bani? Fabulos.

3. Ai întelege conceptul de achiziþie valoare banii lui? Foarte Bun.

Acum, puteti recunoaste diferenta dintre achiziþie valoare banii lui sau nu? Puteti? Apoi, evident, stii mai multe despre economie decât majoritatea profesionale si academice Economic Advisors-uita-te doar în jur, la rezultatele!

Economie este un sistem simplu de schimb. Unul produce o produs sau un serviciu pe care cineva vrea. El apoi schimburi acel produs sau serviciu pentru ceva vrea. Aceasta este barter.

De a face barter mai usor, noi venit cu hârtia si monede sau de plastic, care reprezinta valoarea acestor bunuri si de servicii deci nu trebuie sa urechiusa jurul tot din lucrurile pe care le producem, putem efectua doar un portofelul sau poseta, cu aceste piese de hârtie, metal si plastic, ca suntem de acord sa aiba o valoare. Acest lucru este de bani.

Pentru o economie sa existe, oricine trebuie sa produca un produs sau serviciu ca acestea apoi schimbul cu ceilalti pentru lucrurile au nevoie, toate facut prin acest mediu de bani (în timpurile moderne). Când cineva vinde un bun sau serviciu pentru mai decât ceea ce acesta îl cost ao produce, un profit se face. Aceste profituri sunt apoi reinvestiti în productie mai si bogatia este creata.

Prosperitatea generala a grupului se ridica, deoarece mai este produs decât este consumat, daca grupul este o gospodarie, societate sau natiune.

Destul de simplu.

Acum, ce o face atât de complicat?

În timp ce unii dintre noi sunt producatoare si de a investi profiturile noastre în procesul de productie mai mare, acolo sunt cei care nu produc, cererea înca beneficiile si recompensele de productie.

Acolo esti plenty de exemple ale acestei: persoana care este acceptarea controalelor, de la guvernul pentru nimic în returnare; compania care produce un produs inferioara, înca supravietuieste cauza subventii guvernamentale; lucratorul biroul care nu cedeaza seful sau o zi cinstit's valoare a fortei de munca; sau escroc care defrauds pentru paine sale zilnice.

Este aceste elemente în economie, indiferent de forma pe care le iau, care distrug echilibrul schimbului în societate. Când productive sunt puse în aplicare a "investeasca" în domeniul impozitarii neloiale, asigurari sociale, pe cautiune-out si a altor forme de non-productie, atunci este doar o chestiune de timp pâna când noi toti avem un standard scazut de trai.

Priveste în jurul pentru tine. Analizati schimburile în viata ta valoare pentru valoarea sau valoarea pentru nicio valoare. Exista un milion "motive" ce neproductive ar trebui sa primeasca valoarea si ce productiv sa îi furnizeze. Nici unul dintre ele sunt chiar adevarate.

Complicatie de economie face it so nu putem identifica si recunosc aceste legile simple ale productie si schimb. Acesta justifica pedeapsa pentru productive si recompensa pentru neproductive.

Orice ideologie, comenta, perspectiva si parere ca promoveaza complexitatea de Economie si convingerea ca cei care au produc ar trebui sa sprijine pe cei care nu este un inamic dumneavoastra prezente si viitoare prosperitate, indiferent de ceea ce faci pentru o zi sau dumneavoastra politice, religioase sau etnic orientarea.

Deci, ce faci? Produceti place nebun si efectuati o gramada de bani. Cheltui bani pe acele lucruri care ofera mai multa valoare pentru tine si familia ta, compania si societatea. Analizati unde banii dvs. este cheltuite si taiat fluxul de bani (cât posibil) sa acele lucruri care furnizeaza valoare mai decât costurile. Rezultatele vor deveni vizibile.

Acum, crezi întelegeti economie?

Yeah, esti mult mai destept decât crezi.

No comments:

Post a Comment