Tarp - Troubled Asset Relief Program

Biroul speciale Inspectorului General pentru Programul de tulburi salvare a activelor (SIGTARP) este una dintre entitatile gestionare a distributiei 700 miliarde dolari din fondurile Tarp. SIGTARP are un speciale de Inspector General, Neil Barofsky, si pe 21 aprilie, 2009 el a emis un raport la Congresul cu privire la supravegherea penala a prelata.

Uimitor raportul remarcat ca exista deja 20 de anchete penale si 6 auditurilor cautati la fondurile Tarp au fost gestionate. Unul dintre audituri
- Utilizarea fondurilor de catre destinatarii

- Executiv compensare controale

- Banca de sprijin ale Americii

- Orice influente asupra Trezoreriei sau reglementare bancara în stabilirea cererilor de la banci care solicita fonduri prelata

SIGTARP venit despre temeiul sectiunii 121 din Economic Urgenta Stabilizarea Actul de 2008 (EESA), si dat competentele remarcat în sectiunea 6 din Inspector General Actul din 1978, care include abilitatea de a obtine documente si alte informatii la agentiile Federale. Desigur SIGTARP sine costurile bani si este luând 50,000,000 dolar din Fed sa efectueze mandatului sau.

SIGTARP's are un misiune oficiala: "Misiunea SIGTARP este de a avans stabilitatii economice prin promovarea eficienta si eficacitatea gestionarii Tarp, prin transparenta, prin supraveghere coordonat, si prin aplicarea robusta împotriva acestor, indiferent daca interiorul sau afara Guvernului, care deseuri, fure sau abuz fonduri Tarp. "

SIGTARP nu este singur, si lucrari cu Stabilitate Financiara Supraveghere Board (FSOB), Congressional Supraveghere Panel (COP), si Guvernul Accuntability Office (GAO), si o gazda altor entitati Federale.

No comments:

Post a Comment