Restrângere Coming of the Dollar "Statele Unite ale Americii

Statele Unite dolarul este aproape anumite pentru restrângere. Astazi, valoarea USD este de aproximativ 4 centi sau mai putin. Este dincolo de orice rationament logic ca la modul guvernul poate cred eventual ca pot continua sa imprimati mai si mai dolari fara active spre spate sus acele dolari. Pentru fiecare Dollar ei imprimare, face fiecare si fiecare dolar alte valorii existenta mai putin.

Desi este o cunosc pe scara larga faptul ca din toate SUA "bani" care exista doar aproximativ 30-1<0% din ea de fapt exista în valuta. Bancii Federal Reserve are un fel de corespund electronice stick a tine evidenta a ceea ce institutia financiara a ceea ce "bani". Tot ce face este transferul de cifre. Toate acestea bani care nu exista în valuta exista numai pe hârtie sau în electronica a acestora, concordanta sistemului de bat. Nota Federal Reserve, AKA FRN, nu este bani. The FRN este de un instrument de datorie. Este altceva decât o promisiune de a plati. FRN's sunt emise de Reserve Bank Federale, AKA FRB.

Unde ca sunteti obligati sa pastreze fondurile din depozite în contul dvs. bancar înainte scrie un cec, aceasta nu este atât pentru FRB. Banca dvs. locala este, de asemenea, obligatia de a pastra fondurile din depozite la o banca deasupra lor, în mod normal FRB. The FRB totusi NU este obligata sa aiba orice fonduri pe depozit la orice banca deasupra lor. Deci, de dolarul SUA nu este altceva mai mult decat un bilet la ordin, FRN AKA. FRN sunt de controale efectiv rau.

Deci ce este credeti ca trebuie sa aveti fonduri in depozit in o banca sus tine, si banca dvs. locala este necesara sa detina fonduri pe depozit la o banca deasupra lor, dar FRB NU este necesara NOR face ei au fondurile din depozite la o banca deasupra lor. Deci nu este nimic USD mai mult decât o verificare rau. Pisica mai este de punga si multe banci si persoane din alte parti ale lumii acum sa intelegem ca suntem opereaza pe un sistem bancar fraudulos.

Conform la site-urile proprii ale FRB si de cercetare, baza de ajustat monetare sa dublat în ultimele 6 luni. Va rugam sa consultati federalii pagina de cercetare proprii pentru acest lucru: uite http://research.stlouisfed.org/publications/usfd/ la ce vrei aici, însa as sublinia legatura la pagina 3 pe aceasta pagina sa sustina ca prin Federalii admitere proprii au crescut de fapt bazei monetare de 100% în ultimii 6 luni!

Ce înseamna acest lucru? Aceasta înseamna ca daca ati avut în 1000 dolari banca 6 luni în urma, astazi este în valoare de jumatate la fel de mult, si nu 500 dolari ca un dolar NU este în valoare de un dolar. Toti într-un scurt timp se va seama ca detin USD lor au fost devalorizat un alt 50% doar în ultimii 6 luni. Imaginati-va ce se va întâmpla în urmatoarele 11 luni. Dolarul asa cum o stim ca va muri. Ce urmeaza? Mai întâi a fost DST, apoi a fost Amero Si acum avem Dey emergente. Ce se apropie? hiperinflatie, urmata de un colaps. Comert USD dvs. pentru argint si puteti iesi din acest cu bani suficient la feed familia ta. Pastrati care detin de dolari si în fiecare zi vor fi în valoare de mai putin si mai putin si în curând vor fi numai bun pentru câteva lucruri. Oricine avea o USD am nevoie sa sufli nasul meu, acestea sunt mai ieftine decât tesuturile!

No comments:

Post a Comment