Luând Controlul Destinul Tau financiar - Sfaturi Sunet financiar Pentru femei

2009 a fost un vârtej pentru majoritatea dintre noi, dar niciodata înceteaza sa ma uimesti când am întâlni femeile care sunt complet clueless despre finantelor gospodariei lor pâna o urgenta are aparut. Desi oricine ar vizualiza acest recesiune ca un timp "a re-angajeze"; femeile au o obligatie mult mai puternica sa preia controlul lor destin financiare proprii.

Ca daca nu suntem deja suprasolicitate cu echilibrare o cariera si viata familie; întelegerea industria financiare si modul aceasta
Cazul de fata, unul dintre clientii mei nu aveau idee sotul ei a fost ipotecare lor de plata pentru ultimii trei ani, cu carti de credit. El nu ia spus el a fost prevazuta la locul de munca si acceptat un nou loc de munca câstiga doar jumatate din salariul sau de corporate anterioare. A fost responsabil pentru plata tuturor necesitatilor de gospodarie si salariul fost desemnat pentru elementele "lux de uz casnic".

Nestiind despre pozitia lor financiare, ea a continuat sa-si petreaca salariu ei, fara a pune orice economii departe. Ea a fost devastat atunci când procesul de servere sunat soneria ea sa le serveasca atât cu o plângere blocare.

Sunt sigur ca multe femei ar proclama ca acest lucru nu se poate întâmpla cu ei, dar e mult prea comune. Situatia urmatoare demonstreaza o alta problema larg raspândita femeile se confrunta cu ziua de azi.

Doamna Anderson a decis sa se retraga dupa treizeci de ani ca profesor de scoala elementara. Ea a planificat sa calatoreasca si sa se bucure de o viata petrecere a timpului liber. Din pacate, verifica doamna lui Anderson de pensionare lunar nu a fost suficient pentru a acoperi necesitatile ei goale. contul ei de pensionare a fost sacrificat de pe pietele financiare. Dupa trecerea în revista contul ei de pensii, a fost sfasietoare, sa stie ca acest lucru ar fi putut fi evitate.

cont de doamna lui Anderson de pensionare a fost epuizat pentru ca nimeni nu era gestionarea contului ei. Da, ea a avut un consilier, dar cont doamna Anderson nu a fost monitorizat si investit pentru a se potrivi scopurilor sale si obiectivele ani, deoarece sotul ei la zece înainte de moarte. Dl. Anderson a fost director financiar al unei gospodarii si doamna Anderson nu avea niciun interes în materie financiar.

Din nou ma rog, ceea ce este în neregula cu aceasta imagine? Dupa spending viata ei toata fiinta totul pentru toti, calitatea doamna lui Anderson de viata a fost modificat ca urmare a lipsei de cunostinte. Pot prezenta scenarii nesfârsita, dar scopul meu este sa straluceasca o lumina pe solutiile.

Mutarea transmite, toate femeile trebuie sa aiba un bastion privind viitorul lor financiare. Sistemul financiare americane asa cum îl stiut, nu mai exista. Personale Management financiar ar trebui sa fie munca ambelor capete gospodariei. Gânditi despre it, ce se întâmpla daca exista o urgenta, si co-pilot nu pot zbura planul?

Daca sunteti capul unic gospodariei, responsabilitatea este chiar mai mare. E imposibil sa functioneze eficient familiei dvs., si creste copiii financiar smecher daca nu aveti cunostinte te. Ocupa de destinele dumneavoastra financiare prin echiparea-te cu buna instrumente.

Cautati subliniat formarea alfabetizare financiare care duce la financiar Aptitude. Financiare Aptitude va vor permite sa-si asume responsabilitatea personala pentru gestionarea finantelor dvs., sa ia decizii de investitii care se potrivesc nevoilor dvs. pe termen scurt si pe termen lung, selectati consultantii dreptul financiare si eficient plan de pensionare.

Pentru mai multe Sunet Sfat Financiar pentru Femei, mergeti la http://www.askameena.wordpress.com

No comments:

Post a Comment