3 lucruri pe care nu trebuie sa faca Când Finantarea proprietarului o Casa

Dupa cum cumparator o nota privat, am vedea o multime de note ipotecare private. Din pacate, multi sunt în valoare de mult mai putin decât ar fi putut fi din cauza vânzatori de proprietate face greseli atunci când crearea nota. În momentul de vânzare, singurul lucru pe vânzatorii de proprietate poate gândi este doar pentru a scapa de proprietate. Si cine îi poate condamna? Dar, cu doar munca un pic mai mult, nota de rezultate ipotecare privat poate fi în valoare de mai mult. Aici sunt 3, foarte
1. Nu trage credit - Vânzatorii care nu trageti credit sunt doar cer probleme pe drum. Eu nu sunt chiar spune ca nu trebuie sa vânda pe cineva cu defecte pe credit lor, mai ales daca problemele au aparut 2 sau 3 ani înapoi. Daca vrei sa vânda nota, cumparatorul va "trage" nota de credit. Daca cumparatorul dvs. a teribil de credit, probabil ca nu vor putea sa vânda nota de la toate sau cele mai bune la un discount mai mare. De asemenea, daca nu te numere de asigurari sociale pentru a trage de credit în momentul vânzarii, exista o buna sansa de care cumparatorii nu le va da mai târziu, deoarece au prea putin de câstigat din asta.

2. Permitând o amortizare 30 ani, cu nu balon - Daca tu unic nevoie de venituri si a planului de a vinde niciodata nota, ati putea face acest lucru dar cine stie ce se poate întâmpla 10, 20 sau 30 de ani în viitor. Chiar daca acest lucru a fost cazul, ai putea sa faci o amortizare de 30 de ani cu un balon 5-7 ani si, atunci când balonul vine ca urmare, sa prelungeasca perioada de balon de 5 ani mai mult. Acest fel, aveti la dispozitie optiunile altfel, daca aveti vreodata nevoie sa vânda nota veti obtine un pret mai bine ca un dolar valoreaza mai mult în 5 ani decât 30 de ani.

3. De taxare o rata a dobânzii scazuta - vânzatorii proprietate ofera finantare vanzator ar trebui sa înteleaga ca acestea sunt în scaunul soferului, atunci când vine vorba de termeni de nota ipotecare rezultat. Acestea nu trebuie sa fie de taxare o rata a dobânzii, care este, la piata (ratele traditionale de credit ipotecar) sau mai rau, sub piata. Percepe o prima de piata de peste 2 la 4 la suta. Daca aveti nevoie de a vinde nota, veti obtine un pret mult mai bine.

Acolo îl au, 3 greseli sa evite atunci când proprietarul de finantare care ofera în scopul de a vinde casa dvs. sau alte bunuri imobiliare.

No comments:

Post a Comment