Barbati, femei si finantele

Ce ai face griji despre cele mai când vine vorba de finante si de datorii sau rambursari cardului de credit? Se pare ca barbatii si femeile au viziuni diferite si gândesc diferit despre finantelor lor. Un sondaj fost efectuat a vedea daca barbati si femei gandit diferit sau aceleasi despre finantelor lor.

Femeile tind sa se uite la nivelurile lor actuale datoriilor timp ce barbatii tind sa priveasca spre viitor si sunt mai probabil sa planului inainte cand vine vorba finantelor lor. Femeile g
Timp ce barbatii sunt prevazute Înapoi Despre nivelurile lor datoriei actuale acestea sunt mai bine pregatite pentru viitor. Barbatii sunt mai bune la a investi banii lor, cu jumatate din toti oamenii care investesc într-un ISA în timp ce numai 35% dintre femei fac acelasi lucru. Numai cinci din zece femei au o cont de economii, cu barbati în plumb cu sase din fiecare zece. Trei sferturi din barbatii sunt platitoare într-un pensie pentru atunci când pensioneze timp numai jumatate femeilor se pregatesc pentru pensionare lor.

Singurele lucruri care au fost gasite a fi diferenta foarte putin în cînd it venit la finantelor noastre fost faptul ca atât barbatii si femeile au putine cunostinte de rapoarte de credit si cum lucreaza, desi credem facem. Trei sferturi din barbati si femei au spus ca noi ce afectate credit scoruri si cum companiilor fac decizia lor dar aproape toate luat cel putin una întrebarea gresita când intrebat despre rapoarte de credit. Numai 5% dintre barbati si femei au inspectat raportul lor de credit în ultimul an.

1 din 4 de oameni cerut nu realizeaza ca platile întârziate, afectat scorul dvs.; doar putin peste 40% din oameni nu au stiut ca, daca ati cerut pentru credit în mod regulat, atunci acest lucru poate afecta, de asemenea, scorul dvs. de credit. Trei sferturi de oameni mod gresit gândit ca daca ati avut facturile neplatite gospodarie ca aceasta ar afecta o decizie facute de creditori. Unbelievably, 60% dintre barbati si 67% dintre femei crezut ca agentiile referinta credit pun deciziile despre cererile de credit, întrucât este societatile card de credit, bancilor si creditorii alte care fac decizie.

Stiind Scorul dvs. de credit si întelegerea modului credit scoring operelor este singura modalitate sa stiu deplin unde tu stand financiar si sa va ajute face decizii mai bune despre cum si atunci când aplica pentru credit.

No comments:

Post a Comment