Curele de blocare noastre - Nu, nu, aceste Curele, noastra curea financiar

În timpul lent economie, majoritatea dintre noi au fost nevoiti sa intensifice cheltuielile noastre bugetare, atât personal si profesional. Cu totii am auzit si am citit povesti despre afaceri reducerea drastica servicii sau care sa închida portile. Am putea sti cineva care are personal blocata pe o casa sau care a declarat faliment. Desigur, unele sunt absolut afaceri înfloritoare în acest economiei. Eu nu am glontul magic care ne poate ajuta sa fie tot succes, dar am avea un cuplu povesti as d
Non-profit de reducere a costurilor

Câteva saptamâni în urma am citit un articol inspirat scurt despre modul în care un program de servire ale persoanelor fara adapost si mai putin norocosi în orasul Detroit, au taiat cheltuielile acestora de catre 40% din anul precedent fara taiere înapoi la oricare din serviciile pe care le furnizeaza. % Reducere 40, atunci când acestea sunt vedeti o crestere a cantitatii de clienti --- care este remarcabila! The Open Door Programul a fost servire Detroit fara adapost si mai putin norocos de 35 de ani. Se hranesc peste 400 de oameni în fiecare joi si ofera, de asemenea haine, cabine de dus, tunsori, servicii medicale, etc .. În vederea continuarii serviciile pe care le furnizeaza, a fost imperativ vor gasi modalitati de a reduce costurile. Ei nu sunt implicate numai personalul cu norma întreaga, ele sunt incluse personalului lor cu timp partial si voluntari în eforturile lor de reducere a costurilor. Unele dintre eforturile lor de reducere a costurilor au inclus: reducerea costurilor prin gasirea de furnizori, cu preturi mai bune si utilizarea mai buna a personalului voluntar si talentul în ceea ce priveste furnizarea de servicii.

Piesa de inspiratie în acest sens este de doua ori. Una, cu aceasta reducere de 40%, acestea sunt înca de plata personalului lor part-time acelasi ritm si sunt înca furnizarea de aceeasi cantitate si calitate a serviciilor si grija care le-au oferit întotdeauna. În al doilea rând, acesta a avut un impact pozitiv asupra oaspeti, personal, si voluntari. Ben Ogden, director al Open Door, spune, "În timp ce cu siguranta nu a fost usor, ceea ce au facut este reafirmat convingerea noastra într-un mod mai bine, nu numai pentru oaspetii nostri, ci pentru noi insine, de asemenea."

Desi exista mai multe lectii sa-i ia, te voi parts doar doua aici:


Este posibil pentru a reduce cheltuielile, fara a afecta calitatea serviciilor.

Este absolut necesar sa includa personalul (full-time/part-time) si voluntari în dumneavoastra de planificare --- ele chiar putere va surprinda cu unele din ideile lor!


De afaceri de reducere a costurilor

Într-o economia lent, reducerea costurilor nu ar trebui sa fie tactic o decizie, trebuie o decizie strategica! Reactive de reducere a costurilor vor doar sa te pâna acum. O cunostinta de-a mea care are un mic, dar tip boutique de îmbracaminte de prestigiu este de a avea cel mai bun an ea a avut in ultimii 5 ani. Cum este posibil? Sigur, ea a redus cheltuielile; ea a solicitat, de asemenea ea cateva intrebari care sa facut schimbarea orientarii strategice a afacerii sale. Aceste întrebari:


Nu clientilor meu / cred clientii despre produsul meu diferit acum ca economia este lent?

Are relatia mea cu a oricarui furnizor mea sa schimbat?

Ce este de concurenta mea faci?

Am combinatia potrivita de personal / talente, tehnologie si facilitati?

raspunsurile ei la aceste întrebari a ajutat-o face unele deciziilor. Ea a vorbit cu unii clienti de mult timp ca au încetat sa vin în magazinul sau de a le cere ceea ce ea ar face sa le tina vine inch Ea a aflat ca în timp ce au iubit-o îmbracaminte de înalta scop, s-au simtit ca era prea frivol în cursul financiare crunch. Deci, ea a modificat oferte ei pentru a include câteva elemente mai putin scumpe. Ea a avut o relatie de mare cu furnizorii ei, asa ca acea relatie de îndatorare de a construi relatii suplimentare, cu o mai mare varietate de furnizori. Avea pentru a reduce dimensiunea personalului ea si reduce dimensiunea de ecrane ea, iar ea a fost înca plata chiriilor pe o instalatie completa ca ea nu a fost utilizat. Ea renegociat termeni ei si spatiu de leasing. Ea a constatat faptul ca, cu ea în schimbare gama de produse, ca ea are de fapt de concurenta mai mult decat a facut inainte, asa ca sa reînnoit tehnicile de ei în mod eficient de marketing.

Când am întrebat de unde afacerea ei va fi atunci când economia se întoarce, a spus ea, "Dreptul în cazul în care se presupune a fi; realizarea unui profit si pastrarea clientilor fericit îmbracat meu."

Centura de personal de strângere

I-am auzit o conversatie de alta zi între doua femei de vârsta mijlocie. Ambele au fost stabilite recent off de la cariera lor. Betsy vorbit despre reducerea costurilor si modul în care familia ei doar ca nu sa le lipsea finantelor. Doamna alta parte, Kate a vorbit despre modul în care aceasta a fost o oportunitate pentru cresterea loc sa se concentreze asupra a ceea ce ei nu au avut. Betsy în timp ce a vorbit despre cât de mult timp, ea deseuri în fata televizorului si joc pe ei calculator; Kate vorbit despre modul în care ea este mai buna utilizare a resurselor sale de retele si de a fi productiv. Kate, chiar a mentionat ca ea a început sa cânte la o cafenea local o noapte pe saptamâna pentru sfaturi.

Acest lucru ma facut sa ma gândesc la cât de multi oameni cu adevarat sunt concentrate pe lipsa lor --- acele lucruri pe care nu avea sau nu poate avea. Kate, femeia care a vorbit de acest lucru fiind o oportunitate timp, are, desigur, o atitudine pozitiva! Ea a gasit resursele care au fost inactive si le-a pus în joc. Ce poti face sa se concentreze asupra cresterii economice si oportunitatile? Ce talente ai ca ai putea începe sa utilizati astazi?

Vagoane Challenge

Intreaba-te la întrebari dificile, sa fie sincer cu raspunsuri, si dreptul de a crea actiuni pentru tine si / sau afacerea ta! În afara de gânduri / întrebari deja discutate, aici sunt unele demaroare aditionale gând:


Ce e important?

Ce trebuie sa se schimbe?

Ce resurse nu aveti deja ca nu sunteti folosind la masura ai putea?

No comments:

Post a Comment