Consolidarea in 2008

In mod curent, de aici din 2008, Statele Unite ale Americii este oarecum o muratura economice. Da economistii numesc aceasta recesiune a si ceea ce înseamna ca fluxurile de bani sunt întinse subtiri. De exemplu lent sau nici cresterea afacerii înseamna lay-offs, profituri mai mici pentru corporatie si mai putin guvernele veniturilor fiscale. Ce înseamna acest lucru tot pe directia cetatenilor, întreprinderilor si guvern? Aceasta înseamna ca e timpul sa-si consolideze în 2008.

Cand economia de
Familii trebuie sa consolideze, de asemenea, achizitiilor si bugetele atunci când acestea sunt în vremuri grele financiare. Ai observat membrii familiei dumneavoastra consolidarea excursii lor la magazinul, posta, scoala sau comisioane? Sigur acestea sunt doresc sa salva pe combustibil, care ar nu

Persoanele fizice necesitatea de a consolida datoria lor si a cheltuielilor atunci când veniturile lor final sau picatura, sau atunci când bugetele sunt întinse la punctele lor rupe. Consolidarea este cheia sa te vad prin vremuri dificile. Probabil acesta este motivul de curând o reflectie numit 2008, an pentru consolidarea. Într-adevar, este doar ca, indiferent daca sunteti un individ, familie, companie, corporatie sau chiar o agentie guvernamentala. Acesta este definitely ca timp, timp sa consolideze în 2008.

No comments:

Post a Comment