În al doilea rând conturile Bancii Sanse

Conturile bancare a doua sansa sunt facute pentru persoanele fizice care sunt în imposibilitatea de a obtine o economie traditionala sau de verificare cont. Este una dintre cele mai bune solutii atunci când numele tau a fost adaugat la Chex Sisteme sau TeleCheck. Acesta ofera persoanelor fizice un brand nou început noi si responsabilitate. La fel ca si de curatare a unui raport de rau de credit, trebuie sa aiba grija de dumneavoastra, de asemenea, aspecte bancare.

Având unui cont bancar ne of
Chex Systems si TeleCheck sunt oarecum ca birourile de credit din industria financiar-bancar. Ia-ti numele pe listele acestora si majoritatea bancilor va întoarce si banca dumneavoastra curenta poate închide chiar contul dvs. daca acestea se a vântului de problemele tale financiare.

Exista într-adevar sunt foarte putine orientari deschiderea unui al doilea cont banca sansa. O foarte mica suma minima este necesara pentru a deschide acestui tip de cont, care urmeaza aceleasi reguli a sectorului bancar mainstream. Si unul din fortes unui al doilea cont banca sansa este ca nici o verificare de credit nu este necesara. Persoanele cu rau de credit si / sau antecedente bancare rele sunt autorizate. Nr anchetele Chex Sistemele sunt oferite la ora deschiderii doua sansa conturi bancare.

Procedurile de a deschide unul din conturile sunt simple. Completeze un formular de cerere cu o copie a actului de identitate si dumneavoastra un mic depozit de minime. Dupa ce se deschide contul, titularului de cont este liber sa faca tranzactii cât si-ar cu conturile traditionale.

O serie de companii au inceput sa ofere a doua sansa conturi bancare. Exista mai multe programe concepute pentru a oferi asistenta în restabilirea unei relatii bancare. Unele banci va permite sa deschida un cont de economii regulate pentru o perioada specificata la dovada de responsabilitate.

În timp ce exista sunt bancile care nu utilizeaza Chex Sisteme sau TeleCheck, trebuie sa va de cercetare a vedea care dintre aceste banci nu dispun de aceasta relatie. În orice caz, atunci când nu te lua pe calea cea buna, trebuie sa utilizati bun simt financiare sa prospere sau va veti gasi dreptul înapoi de unde ai început.

No comments:

Post a Comment