Lucrurile tu probably nevoie sa stii despre Fed

Ce stiti despre Federal Reserve Sistemul bancar? Stiti ca le controleaza o parte relativ mare de activitate aceasta tara economice si nu sunt chiar un agentie guvernamentala. Da eu sunt un entuziast de piata libera, si da, ati putea crede ca acest lucru suna contradictorii. Dar daca stia ce Fed poate face, ai putea schimba melodia. Acestea au capacitatea de a reglementa si manipula atent 38% din cei peste 25.000 de institutiile financiare în SUA si în cele mai bune din toate, ele sunt un web pri
Structura Fed este simpla. Exista douasprezece banci regionale raspândite toata tara. Mina este Louis St. Fiecare banca regionala are un cuplu de sucursale districtului sub acestora, cu exceptia nord-est. regiunile lor sunt mici, astfel de acte regionale banca în calitate de banca districtul lor. Mai jos aceste sunt toate dvs. bancilor comerciale cadrul districtului.

Deci ...

- Bancile regionale

- Districtul Filiale

- Bancile comerciale

Structura de putere a Fed devine fel de paros, dar voi face tot ce-mi sa explic. Fed condus de trei grupe principale diferite (Tineti minte ca Fed nu este un guvern de grup afiliat).

Acestea sunt ...

- Cu privire la Consiliul guvernatorilor

- Comitetul Federal Open Markets

- Consiliile consultative

Consiliul de administratie este format din membri saptesprezece care servesc tot 14-ani. Acesti oameni sunt orice numiti de catre presedinte si confirmat de Senat. Presedintele apoi este permisa de a alege Presedintele si vice-presedinte al acestui organism. Functia lor este de a raporta Congresului privind politica monetara.

Federal Open pietele Comitetul este probabil cel mai important de politica monetara adoptarea corpului cu Fed. Organismul este format din Consiliul guvernatorilor si cinci presedinti regionali bancare. Din anumite motive din New York, presedintele bancii regionala este mereu dreptul la una dintre cele cinci pete. Acestea sunt responsabile pentru cresterea masei monetare si a operatiunilor supervizarea pe piata interna si a valorilor mobiliare pe piata valutara.

Consiliile consultative format din cele trei grupe care includ Federal consultativ Consiliul consultativ Consiliul de consum, cumpatare si institutiile Consiliul consultativ. Consiliile consultative tendinta de a face o multime de consultanta.

Scopul Fed este de a fi o banca a bancilor, o banca pentru guvern, un regulator, un supraveghetor, si de a organiza politica monetara. Wow. Pare a fi o multime de responsabilitate pentru o institutie privata. Mai ales atunci când membri ai administratiei servesc de 14 ani termeni!

"" Si ce este vorba si cum e acesta ma afecteaza? "

Daca nu a putut spune deja în o institutie privata, cu conexiuni ciudat cu guvernul nu trebuie sa controleze orice aspect al finantelor. Dar daca bancar la o banca membru, ele fac. Ei folosesc instrumentele monetare pentru a atinge obiective specifice macroeconomice, acestea sa participe la operatiunile de piata monetara, acestea stabilesc ratei de actualizare, si au stabilit, de asemenea, bancilor sa va necesare ratei rezervelor minime obligatorii. Toate acestea, care au o afecteaza direct si indirect pe inflatiei si a masei monetare.

Neconfortabil înca? Amintiti întreaga parte despre ei fiind o institutie privat? Ceea ce înseamna ca ati spune nu atât în oricare dintre activitatile pe care merge pe spatele usilor lor, si indirect, în cartea dvs. buzunarul propriu.

Oh! OH! Retine Paulson Henry? Tipul care cerut guvernului pentru 800000000000 dolar dolari de bani noastre fiscale si prins? E un membru prea! El efectiv pe Consiliul superior.

Acum tu ar trebui temeinic inconfortabil si daca nu, dau sus.

No comments:

Post a Comment