Cum sa gestionezi banii Responsibly

Eu a fost întotdeauna foarte relaxata, cu bani. Probabil nu am vedea nevoia sa îl reorganizam. Aceasta este, pâna când am pornit în datorii ca urmare a proasta gestionare a finantelor personale. Si ca era cum am învatat responsabilitatea despre financiare.

Eu nu pot fi un expert dar va asigur - am fost prin iad unde banii este preocupat ca am promis sa mine ca niciodata ar permite ca sa se întâmple vreodata din nou. telefon Primirea apelurilor asking despre meu rambursarile restante chitante
Deci, cum am face?

Gânditi-va si sa reflecte

Gasiti un moment de liniste. Nu lasati situatia descurajatoare te copleseasca. Acum, cred. Gânditi-va situatiei financiare va aflati în dar sa fie foarte obiectiv despre el. Nu frica si lasa de control situatia tine. Schimb, evalua situatia dumneavoastra actuala cinstit si deschis. Reflecta asupra a ceea ce te-a adus la starea sunteti inch

Rezolva

Ati facut gândire si reflectie. Acum ce? Trebuie sa-au facut deja pace cu dumneavoastra si sa accepte ca lucrurile sunt asa cum sunt. Nu puteti schimba trecutul. DAR puteti schimba absolut viitorul. Trebuie sa faceti o rezolutie foarte puternic pentru a stabili dreptul de lucruri din nou. Nu conteaza ce. Determinarea este cheia.

Pune Toate Gânduri în scris

Acum începeti scrierea jos toate ca aveti reflectat asupra, gândit si hotarîti sa facem. Scrie totul. Asemenea ce obiectivul dvs. sfârsitul este. În cazul meu, am scris în jos toate cifrele care le-am datorate - carduri de credit, descoperit de cont, credite de studiu, etc am scris în jos cifrele lunare ca eu pur si simplu nu îsi putea permite sa renunte pentru a continua de viata - benzina, bacanie, utilitati " estimari, etc I-am scris în jos cum toate datoriile au fost efectuate - cheltuieli necontrolata, pentru stres (da, ca de asemenea!), etc-am pus jos rezolutie mea compensare toate datoriile mele în doua ani si pentru a petrece doua ani concentreaza pe acest obiectiv unul. De asemenea, am decis sa înceapa, economisind pâna în anii urmatori.

Prioritizarea

Acum, ca am toate brainstorming, în scris, am avut de a acorda prioritate. Am avut de a acorda prioritate la care datoria a sterge prima.

Plan

Planificarea este o parte majora a exercita personal de management financiar. Tot ce trebuie sa fie luate în considerare la întocmirea unui plan sa te pui din nou pe drumul financiar. Toate sursele de fonduri, cheltuieli obligatorii si datorii trebuie sa fie enumerate jos. Acest lucru este atunci când foaia de calcul devine foarte utile. Complot în toate cifrele pe care le vor primi sau platind într-o revista sau format Ledger. (Cel putin cele sunt formatele simplu contabile care I gasi util). Dupa ce aveti toate cifrele în foaia de calcul, veti începe sa vada realitatea în mod clar situatia dumneavoastra financiara, fara exagerari. Acest lucru va permite sa abordeze "problema 'obiectiv.

Executa

O data pe planul tau este în vigoare, sa înceapa în miscare! Suna-banci si începe face aranjamentele pentru debite directe ti plati datoriile. Suma de separare a neatins "in alt cont, astfel încât suma în acest cont sunt pastrate strict de rambursare datorii sau cheltuieli obligatorii. The ramase dupa segregarea ar trebui sa fie suma doar vi se permite sa cheltuiasca. Fiti realisti atunci când faci acest lucru. De exemplu, stii ca este imposibil sa traiasca doar pe £ 50/month ... dar este de asemenea nebunie sa permita £ 2000/month atunci când nu va puteti permite asta!

Monitorizeze progresele si stick la spre it!

Se va simti ca varste inainte de a vedea orice suma substantiala a datoriilor sa fie achitat. Nu fi descurajat totusi. Vino luna 6-a, veti începe sa vedeti de fapt ca lucrurile se îmbunatatesc. Puteti, desigur, pot re-accesa foaia de calcul si sa faca ajustarile in functie de situatie din timp în timp. Ceea ce nu trebuie sa facem este pentru a începe sa îmbunatatirile de la sine si uita de executie totul! Stick la sistem personal de management financiar.

Ah da, scoate-o prin grosime si subtire.

Ca si in cazul meu, cu o foaie cu caracter personal pentru a monitoriza incasari mea si cheltuieli a fost prezent o parte din rutina mea. Fac verifica meu si al balantei de mele situatiei financiare proprii în fiecare saptamâna.

Ea a devenit siguranta o obisnuinta si am castigat mult din aceasta. I sînt oficial înapoi pe pista financiar - atât de mult încât am chiar au economii propriul meu acum!

Daca as putea face acest lucru, asa ca puteti. Doar amintesc - pare greu la prima dar daca persevera, veti vedea bani cotitura verde eventual ...

Aceasta experienta a ma învatat sa fie responsabil financiar si ca la rândul, a contribuit la îmbunatatirea mele personale în viata.

No comments:

Post a Comment