Wall Street cu Street principale: Stiri, opinii si Comentariu: 2006-04-25

Este marti 4.25.2006, iar Congresul este din nou în sesiune, pe robinet în aceasta saptamâna pentru Congres include proiectul de lege Imigrare si ulei. Senatului Majoritate Leader Bill Frist si Casa Vorbitor Denny Hastert atat republicani, au solicitat pentru o sonda de industria petrolului.

Newswire NAMC lui "pe Wall Street la Main Street" segment în toate elementele sale este disponibila numai pentru abonatii începând de luni 4.17.2006. Nu ratati si Tineti minte ca toate abonamentele sunt l
Noi vrem sa aud de la cititorii nostri / ascultatorii, asa ca ne picatura o linie, poate aveti vreo întrebare despre o anumita companie sau poate doriti sa ne introduca într-o companie care ar trebui sa stim despre .. Tot ce trebuie sa faci este sa ne împuste fie dintr-un e-mail folosind formularul de contact de pe site-ul nostru at] http://www.namcnewsiwre.com [sau sa ne dea un numar de apel gratuit la 888-463-9237 între orele 6 : 30pm EST si 00 zile lucratoare. Întrebarea dvs. poate fi o parte din Wall Street sa demonstreze de radio Main Street, care este sindicalizat zilnic.

Amintiti-va ca puteti asculta oricând la Radio NAMC pe Streetiq.com, lider în podcast financiar. http://www.streetiq.com si este, de asemenea, disponibile pe iTunes.

Frontul politic

În Nepal, tensiunea a fost exonerat, cel putin pentru acum ca Regele Gyanendra a anuntat la televiziune ca va repara daunele parlamentul natiuni. Pe de stiri ca o sarbatoare în masa a izbucnit în Kathmandu.

Numaratoarea continua, astfel cum a Consiliului de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite poate sanctiuni palma împotriva Iranului, daca acestea nu înceteaza societatea lor într-o putere nucleara si uraniu îmbogatit. Atât Indiei, cât si sa îndemne China, pentru o abordare diplomatica ca orice forta împotriva Iranului poate sa creasca într-o problema mai. Iranul a precizat ca, daca sanctiunile sunt impuse împotriva tarii ca vor înceteaza cooperarea cu ONU gardian nucleare. Acest lucru poate duce la Iran cadere din Neproliferare Nucleara Tratatul si ar putea avea un impact asupra ofertei de petrol provenind din Iran.

Cîstigatori Shakers

Some Automobile majore din sedinta de tranzactionare de luni includ Carpenter Tehnologia (NYSE: SIR) care tranzactionate pâna 12.53 dolari pentru a închide la 123.55 dolari, US Airways (NYSE: LCC), care tranzactionate la $ 4.17 dolar de a închide la 41.90 dolari, servicii industriale ale Americii (NASDAQ: IDSA) care a venit aproape de o dubla, acesta tranzactionate la $ 4.02, peste 80% pentru a închide la 8.99 dolari, Nationala de carbune (NASDAQ: NCOC) tranzactionate pâna 2.06 dolar pentru a închide la 10.13 dolari, Ballard Power (NASDAQ: BLDP) tranzactionate pâna 2.24 dolari pentru a închide la 12.50 dolari, Fundatia Carbunelui Holdings (NYSE: FCL) tranzactionate pâna 4.10 dolar pentru a închide la 52.10 dolari, Imperiul Resurse (AMEX: ERS) tranzactionate pâna 4.21 dolar pentru a închide la 45.20 dolari si TravelZoo (NASDAQ: TZOO) a avut un alt hohotitor zi, pâna ce tranzactionate pâna 6.00 dolar pentru a închide la 50.35 dolar, acum TravelZoo doar 8 zile în urma a fost de comercializare în intervalul de 20 dolari si strângeti scurt pastreaza împingând stoc noi maxime ..

Tid Bits

Caterpillar (NYSE: CAT) rips, prin proiectii primul trimestru deoarece compania utilaje grele a anuntat ca profitul lor au crescut% pâna la 48 o cota de 1.20 dolari, aceasta estimare analistul lovit de un bun 20 de centi. Compania mai are înca multe de crestere, atât în Statele Unite, si în strainatate precum China si India continua sa creasca si SUA reconditionari New Orleans si alte parti a natiunii.

TD Ameritrade (NASDAQ: AMTD) bate estimare analistul fi un penny ca ei au anuntat câstiguri de 22 centi pâna peste 29% din acelasi timp, un an în urma. Dar ei au implementat un pret restructurare, care a redus taxa de plat printr-o dolar la $ 9.99. unele Analistul considera ca acest lucru va dura o bucata frumos din veniturile lor viitoare. Un alt stoc monitoriza atent în arena de brokeraj online este de comert electronic (NYSE: ET), deoarece puteri pana in 2006.

Rambus (NASDAQ: RMBS) mareste pâna ce primesc o hotarâre favorabila într-un caz litigiilor privind brevetele. Instanta California a decis ca chipmaker coreean Hynix încalcat peste 10 brevete detinute de Rambus.

Sun Microsystems (NASDAQ SUNW) CEO Scott McNealy a anuntat demisia de la compania dupa un stagiu de 22 de ani. Acest lucru ar vântului pâna la o redresare a situatiei ca investitorii au fost cautati si poate ca ea va genera o energie a dobandita in cadrul companiei pe care aceasta are nevoie de disperare. Acesta va fi înlocuit de Sun curent presedintele Jonathan Schwartz, si va continua McNealy drept presedinte al consiliului de administratie. analist Anumite au sarit de pe bandwagon si modernizate stocul de la o detine la o cumpere, care poate fi doar în acest moment.

Furios CINCI

Aceasta este a doua noastra "Furious Five" companii care vedem exceland in industria lor în 2006. plus noastra a doua din aceasta saptamâna Furious este de cinci OmniVision Technologies (NASDAQ: OVTI) se tranzactionare pe Nasdaq, sub simbolul OVTI.

De a obtine conceptiei noastre despre Furious Five si alte informatii vitale despre aceasta companie si altii, chiar Aboneaza-te la Wall Street la Main Street GRATUIT la http://www.namcnewswire.com

Noi nu putem sublinia indeajuns ca investitorii trebuie sa faca due lor ca urmare, societatile de apel, pentru a primi informatii, se consulte cu dumneavoastra consilier de investitii si, daca nu aveti o ia în considerare o achizitie. Pune în acelasi timp, în instrumentare aceste companii cum faci atunci când te duci la cumparare un nou televizor, este doar pentru protectia dumneavoastra. Când vine vorba de valori mobiliare slab tranzactionate clatina comenzi sau pune un ordin limita pentru a evita o premergatoare.

NAMC Newswire Nota

Du-te la Newswire NAMC pentru actualizari de la http://www.namcnewswire.com si le puteti asculta la Radio NAMC pentru versiunea audio a "Wall Street pentru Main Street", la http://www.namcnewswire.com/namcradio

Înregistrezi pentru a primi Wall Street la Main Street Buletin informativ gratuit zilnic Click aici sau du-te la site-ul nostru si dati click pe sectiunea Newsletter. http://www.namcnewswire.com/newsletter

CEO care doresc sa ne contactati poate face acest lucru prin deplasarea la http://www.namcnewswire.com sau sunati la 888-463-9237.

Louis Victor

NAMC Newswire

888-463-9237

T

Nici una din informatiile continute pe Newswire NAMC reprezinta o recomandare de Newswire NAMC, jurnalist acesteia, nici societatea-mama a acesteia ca orice speciale de securitate, portofoliu de valori mobiliare, tranzactii, sau strategia de investitii este adecvat pentru orice investitori specifica sau persoana. Fiecare investitor individual trebuie sa faca lor decizii autonome privire la orice de securitate, portofoliu de titluri, tranzactie, sau strategie de investitii prezentate pe Newswire NAMC si Radio NAMC Orice rezultate trecut nu sunt neaparat indicative de performanta viitoare. NAMC canalului, jurnalist, nici a societatii sale mama nu garanteaza nici un rezultat specific sau de profit, si toate investitorii trebuie sa fie constienta de riscul de pierdere reala în urmatoarele orice strategie de investitii sau prezentate pe Newswire NAMC sau la Radio NAMC. Strategia de investitii sau de discutat poate fluctua în pretul sau valoarea si investitorii pot lua spate mai putin decât ati investit. Înainte de a actiona pe orice informatiile prezentate pe site-ul NAMC Newswire sau NAMC segmentul Radio, investitorii ar trebui sa analizeze daca acesta este potrivit pentru circumstantele lor specifice si cu tarie în vedere apelarea la consiliere din partea lor, consilier financiar propriu sau de investitii. Investitorii sunt, de asemenea, îndemnate sa faca propriile lor de precautie datorita înainte de a investi în orice securitate.

Toate opiniile prezentate pe Newswire NAMC sau radio NAMC se bazeaza pe informatii care sunt considerate a fi de încredere, dar nici Newswire NAMC, jurnalist sale, societatea-mama, filialele si nici nu atribuie mandat complet sau de precizie, si nu ar trebui sa fie invocate în sine. Declaratiile si opiniile prezentate pe Newswire NAMC de jurnalist acestuia se bazeaza pe perspectiva lor la momentul declaratie sau aviz, si se pot schimba fara notificare prealabila. NAMC ori poate detine o pozitie în cadrul companiilor care le are, in aceste cazuri, divulgarea corespunzatoare care se face.

No comments:

Post a Comment