Cum sa Utilizarea pârghie în economie de azi

Multi dintre dumneavoastra au fost surprinsi de faptul ca existau schimbari dreptul fiscal incluse în Comunitatea Economica de Urgenta de stabilizare Actul din 2008, deoarece majoritatea acoperire s-au concentrat pe ceea ce Legea este destinat sa faca pentru economie, în special, ajutând pe pietele de credit sa ma intorc la creditare.

O întrebare am fost obtinerea de curand, este ...

Cum va pastrati strategia ta avere avanseaza când este mai dificil sa obtine ca împrumut afaceri sau împrum
Daca ati mai auzit ma sa vorbesc despre crearea si construirea bogatie permanente, atunci stiti ca am utiliza pârghie, ca instrument fundamental pentru a construi avere. Dar, amintiti-va, ca pârghie vine in multe forme. Împrumuturi sunt doar un modul de utilizare pârghie într-o strategie bogatiei.

Aici sunt 3 Modalitati am pârghie Utilizarea în Strategii Wealth care nu implica Împrumuturi

- # 1 de pârghie altor persoane Contacte -

Atunci când vorbesc cu oamenii, fie ca este vorba de clienti, perspective, colegii, prietenii, participantii la seminarii sau vânzatorilor meu, eu sunt constant gândesc ... si solicitând ... care stiu ei si care poate sa ma ajute cu A, B sau C .

Parte a provocarii spatele bogatia cladire este timpul necesar daca o faceti toate tine. Dar, pe de alta parte, poate parea, uneori, ca acolo nu este nimeni stiti sau ati putea gasi care va pot ajuta cu exact ceea ce doriti.

Aici este o strategie Eu folosesc în fiecare saptamâna.

Am face o lista de 5 sarcinilor voi obtine facut în timpul saptamanii. Fiecare un acestor sarcini impacturi strategiei mele bogatiei - unele în mod mici, altele înauntru un mare way. Cu aceasta lista, obiectivele mele sunt proaspete în mintea mea. Apoi, cred ca despre oameni ca voi vedea în saptamâna urmatoare si cine se pot stiu cine poate sa ma ajute cu sarcinile mele.

- # 2 pârghie altor oameni cunostinte -

O întrebare ma intrebat in mod regulat, de catre clienti, de perspective, de catre participantii la seminar, este "Nu am nevoie pentru a obtine un avocat implicat?" Putem discuta de înfiintare a unei entitati, sau care formeaza un parteneriat de afaceri, sau de cumpararea sau vânzarea de o bucata de bunuri imobiliare. Meu raspuns? 95% din timp raspunsul meu este DA! Chiar daca se termina prin a fi doar o conversatie 5 minute, ca 5 minut putea ajunge de economisire a va de ore de cercetare proprii, plus, gasesc ca, atunci când am vorbit cu un avocat, am afla ceva ce poate fi aplicat imediat la strategia averea mea .

Fie ca este vorba de un avocat, un CPA, un agent imobiliar sau al specialistului în industria ta, toti acesti experti au fost obtinerea cunostintelor de ani de zile, si este acolo pentru tine de a pârghie. Plus, este un contact mai mult cu persoane de contact de-al lor pe care le puteti pârghie!

- # 3 pârghie impozite de a construi averea -

Taxele sunt adesea trecute cu vederea ca un instrument de a construi bogatie. Aici 'cum functioneaza. Taxele sunt de obicei unei persoane cheltuiala mai mare unica. Daca o persoana este capabil sa reduce impozitele lor prin 10.000 dolar, ca 10.000 dolari ar putea crea sute de mii în bogatiei lungul timpului.

considera Acum impactul economisire 10.000 dolari data pe an.

Imagine daca tu redusa va impozitele cu 20%, 30% sau chiar 40%, fiecare an. Apoi, imagina avere ati putea crea prin leveraging economiile dvs. fiscale în active cladire avere?

Acestea sunt doar 3 moduri sa utilizeze pârghie în strategia bogatiei dumneavoastra. Lista poate continua si pe deoarece odata ce ideea de pârghie în afara creditelor se dezlantuit, posibilitatile par nelimitate.

Cum veti utiliza pârghie?

No comments:

Post a Comment