Guvernul Subventii

Esti prost are nevoie de fonduri pentru finantarea afacerea dvs. sau educatia copiilor dumneavoastra? Ei bine, se poate considera obtinerea unui împrumut, ceea ce, dar daca exista o cale de a obtine finantare care aveti nevoie fara obligatia de a plati înapoi? În fiecare an, guvernul da afara aproape 150 miliarde dolari la sute de persoane fizice si a întreprinderilor prin intermediul programelor finantate de guvern. Guvernul acorda sunt fonduri furnizate de guvernul federal de ajutor pentru a î
Guvernul SUA ofera 400 miliarde dolari în granturi printr-o mie de programe de granturi diferit. Si totusi, chiar daca exista numeroase programe de finantare guvern, o multime de persoane si de afaceri sunt having un tare timp gasirea subventii. Acest lucru este partial, deoarece sistemul a subventiilor guvernamentale este destul de confuze. Din fericire, guvernul federal punerea lucrurilor în stare buna de a face cercetare si de aplicare pentru subventii mai repede si mai usor.

Da, exista sute de programe de granturi guvernamentale disponibile, dar a gasi o va lua dreptul de diligenta de cercetare. De cercetare este cheia pentru localizarea unui program guvernamental de finantare care se pot aplica pentru. Internetul ofera cele mai bune resurse pentru cercetarea subventiilor guvernamentale. Puteti face fie o simpla cautare dupa cuvinte cheie sau sa caute o ocazie sau de finantare specifice CFDA (Catalog de Asistenta intern Federale) numar. Puteti cauta, de asemenea, pe categorii de pe site-ul oficial guvernului american de finantare.

Când gasiti programul de subventie guvernamentala pe care doriti sa le aplice în, trebuie sa va înregistrati un cont. Urmati instructiunile de pe cererea de finantare nerambursabila corect si verificati-l bine pentru completare. Dupa ce cererea dvs. a fost prezentata, puteti verifica statutul ei prin intermediul unui numar de numere de identificare precum CFDA si numarul de finantare posibilitatea de ati folosit.

No comments:

Post a Comment