Marea Britanie Can't See Sfârsitul inflatiei ridicate

asteptare al Marii Britanii de inflatie suplimentare în urmatoarele 12 luni a fost la un ridicat în august serie, noile cifre de la Banca Angliei si arata GfK NOP.

Când întreba ce ratei inflatiei va fi in 12 luni, intimata a raspuns la mijlocul de 4,4 la suta, fata de 4.3 la suta mai, care a fost la rândul sau, rezultatul cel mai ridicat înregistrat în seriile de date. Intre timp, rezultatul medie perceputa pentru nivelul inflatiei a fost de 5,4 curente la suta, comparativ cu seria precedenta< mare de 4,9 la suta. Pe deasupra, oamenii mai putin crezut ca ruleaza curent inflatia a fost aproximativ la nivelul corect, doar cu mai putin de 40 la suta au crezut declarând acest lucru sa fie asa.

Ca inflatia continua, poate multi consumatori au descoperit ca abilitatea lor de a plati pentru costurile de trai zilnice, precum produse alimentare si de benzina au fost limitate. Care ar fi putut un impact mai mare asupra capacitatii lor de a tine pasul cu platile regulate, cum ar fi ipoteca sau creditele de nevoi personale.

Într-adevar, atunci când vine vorba de obtinerea unor ragaz a ratelor de rambursare în urmatoarele 12 luni, 54 la suta estimeaza ca ratele dobânzilor pe produse, precum credite ipotecare si împrumuturi ar creste în urmatorii ani, în comparatie cu 48 la suta mai. Între timp, zece la suta spus au crezut Banca Angliei ar adopte o rata a dobânzii taiate în urmatoarele 12 luni, jos din 12 procente mai, aratând ca un numarul în descrestere al oamenii asteapta împrumut si angajamentele ipotecare a diminua.

Aceasta este ciuda echilibrul de oameni creada ca ratele dobânzii ar merge în jos degraba decât pâna. În timp ce doar zece la suta mai avea de parere ca au crescut ratele dobânzii ar ajuta economia, de 1 la 4 au declarat ca crezut ca ratele trebuie sa scada.

De cei care cauta pentru a profita de ratele dobânzilor curente în anticiparea unei cresteri viitoare, luând un împrumut de ieftine scazuta rata în curând poate fi de interes.

Se pare ca putine persoane sunt multumite de munca actual ca Banca Angliei este de a face în ceea ce priveste limitarea inflatie, indicele de satisfactie nete - care masoara numarul persoanelor care sunt fericiti minus celor care nu sunt - a fost de 18 la suta, stabilite patru puncte procentuale de la mai.

Howard Archer, sef Regatul Unit si europene economist la Global Insight, a declarat ori: "Acest lucru evidentiaza modul în sharply alimentare ridicate si preturile la energie sunt modelarea popoarelor perceptia nivelul inflatia globala. Cresterea în continuare a inflatiei în august asteptari este evident nu Vestea buna pentru Banca si poate consolida politica monetara reticenta comisii pentru a reduce ratele dobânzii pe termen scurt, în ciuda riscului de recesiune. "

Celor care au fost lupta sa tina pasul cu platile pentru alimente si alte domenii de cheltuieli, precum credite ipotecare si costurile combustibilului, a lua un credit de consolidare a datoriei poate fi de interes. Intr-adevar, declaratia recenta din partea Consiliului Creditorilor Ipotecari-a avertizat ca Banca Angliei va fi în imposibilitatea de a reduce ratele dobânzilor pâna la vârful "super" in dispare inflatiei.

No comments:

Post a Comment