Cum se aplica pentru Guvernul Granturi gratuit

Vreti sa obtina subventiile guvernamentale si pentru a rezolva problemele la datorie, de studiu si viata? Da oricine poate spera pentru a obtine o astfel de subventie. Dar în zilele noastre, nu este usor sa se aplice pentru subventii. În prezentul articol, ne vor discuta modalitatile de a obtine o subventie guvernamentala liber.

Pasul 1

Aflati mai multe informatii de la biblioteca locala. Web-ul contine o resursa nesfârsita a subventiilor guvernamentale liber, la fel ca biblioteca dvs. loc
Pasul doi

Jurnal pe site grant.gov. This drum liber Portalul web ofera mii de burse gratuite pentru studenti, întreprinderi mici si organizatii nonprofit. Partile interesate trebuie sa se înregistreze pentru a avea acces si a începe procesul de solicitare. Odata înregistrat, un solicitant poate urmari cererea sa pentru oportunitati de finantare diverse si sa înregistreze rezultat al fiecarei cereri. A începe o cautare, alegeti cursorul pe partea dreapta de la ecran. Localizati capitolul intitulat "Solicitantii", apoi faceti clic pe "Grant de cautare". Restrângeti cautarea de tipul de grant si industriei pentru a începe.

Pasul 3

Completati o aplicatie gratuita pentru federal student ajutor, sau FAFSA, cererea de subventii de învatamânt. Solicitati o cerere FAFSA prin posta sau log pe site-ul FAFSA pentru a finaliza o aplicatie online. Va trebui sa aiba urmatoarele documente atunci când se aplica: Social Security numar, permisul de conducere,-2 W forme, Federal Impozitul pe venit reveni, extrase de cont si carte de înregistrare a strainilor, daca este cazul. În functie de elevi vor trebui, de asemenea, pentru a oferi fiscale si înregistrarile financiare pentru parinti. Casatorit studentii va trebui sa furnizeze aceleasi pentru ca documentatia sotul sau. Toate înregistrarile financiar trebuie sa reflecte veniturile, investitiile, beneficii si cheltuielile aplicabile de anul precedent. De exemplu, atunci când se aplica din 2008, un solicitant va avea nevoie de toate documentele financiare pentru anul 2007.

Pasul 4

Epuizeze toate posibilitatile. O mie de subventiile guvernamentale gratuite sunt disponibile pe Web, pentru student, în cautare de asistenta financiara la un demararea unei afaceri în cautare de capital. Procesul este destul de usor sa înceapa si necesita, în general, un numar Social Security, Formular W-2, extrase de cont si înregistrarile impozit pe venit din anul precedent. Aceste informatii sunt folosite pentru a determina valoarea asistentei financiare necesare, comparativ cu valoarea asistentei financiare solicitate. De studenti în cautare de acorda bani, trebuie sa furnizati o estimare sau de proiectare de la o universitate a costurilor asociate cu fiecare an de studiu. Cheltuielile de scolarizare ca, de locuinte, manuale si materiale sunt costuri standard care ar trebui incluse în aceasta estimare.

No comments:

Post a Comment