Cum rascumpar Monede în numerar

Aveti o multime de monede, si nu stiu ce sa faca cu ei? Achitati acestora la un numerar pot fi o idee buna pentru tine. Puteti sa-l înceapa acum prin sortarea mai întâi monede acasa. Puteti sa-l face usor prin folosirea unui dispozitiv care este cunoscut ca Sortator de monede sau masina de monede de sortare.

Dupa ce fel de monede, puteti sa mergeti acum la banca si comertului, pentru numerar. In general, acestea sunt presorted în tuburi de hârtie. De rascumpara monede dvs. în numerar, puteti
Primul lucru aveti sa faci este sa cumpara masina sortare monedelor pentru nevoie acasa. Exista câteva optiuni disponibile. Tu poti a lua it de la magazin local. Daca ati luat deja o masina, puteti începe acum sa sortati t prin punerea monede dvs. în tava de încarcare a masinii. Aceasta va fel direct monede dvs., pe baza de dimensiuni, cum ar fi monezi, Dimes, maruntis, sau sferturi.

Urmatorul pas sa faci este sa locul tuburile monede hârtia în masina. Are frecvent sloturi în care poti loc hârtia corect. Teancul de monede dvs. va umple în mod automat dreptul de hârtie dupa ce introduceti monede în acesta. În schimb, daca aveti sortare monede, cu nu tuburile de hârtie, acesta va fi mai bine pentru tine la G la banca si a lua niste. Este gratuit pentru tine. În schimb, poti cumpara, de asemenea, pachete de aceasta lucrare.

Apoi, puteti pune monede dvs. în tava încarcarea masina dvs.. Le puteti face este o mâna la un moment dat. Daca puneti toate monedelor dumneavoastra la o data, va poate provoca masinii moneda sa gem. Monedele vor umple in mod automat role hârtie pâna în partea de sus. Opri adaugarea de monede si scoateti-o de la masina, deoarece devine complet umplute. Pentru prevenirea moneda scurgerii afara, puteti tuck marginile deschisa a rola.

No comments:

Post a Comment