Informatii Despre Angliei Money

Fiecare tara are propria moneda si valoarea monedei va reflecta statutul sale economice. În zile batrânesc, oamenii avut monede numai cu care toate tranzactiile afacerea erau facut. schimb Marfa fost si în practica, fara folosind moneda. Secolul 20 a asistat la o crestere rapida de a folosi de moneda între tari. Anglia bani sau moneda utilizate în Anglia este numit ca Sterling Lira. Aici este o relatie de mic în moneda lor:

Douasprezece pence = o Shilling

20 silingi = 1 Lira

Anglia bani< este indicata de simbolul £ si va fi prefixate. Descrierea ar putea fi simple ca un capital "L" si un bar cruce în el. Notatia generale de Shilling este sufixul din scrisoarea lui ". Odata cu aparitia a tehnologiei care a adus pentru confortul cetatenilor, de asemenea lista de cheltuielile preconizate fost skyrocketing. oras din Londra este una dintre cele mai scumpe orase din lume prezent. În toate punctele de comerciale si restaurante, va sunt de asteptat sa platiti cel putin 10% si sfaturi. Istoria

Anglia Banii au cunoscut o multime de schimbari. Ultimilor 30 de ani au fost martorii Evolutia monede cu culori diferit. Exista denumiri imprimate pe monede.

circulatia Banii au fost buna în economia lor interne si o poate gasi cu usurinta un centru conectat la ATM-uri de cele mai multe carduri de credit. Turistii internationali va avea o perioada dificila în schimbarea cecuri de calatorie din cauza taxei de scandalos colectata. Puteti gasi mai multe informatii despre monede diferite pe internet.

No comments:

Post a Comment