Ce Rave Despre Rona?

Sa înceapa cu Eu trebuie sa recunosc ca eu nu sunt un mare fan al Rona. Stiu ca multi dintre voi acolo inclusiv unele clientii care l-am lucrat cu sunt religioase despre Rona. Unora le place Rice si niste cartofi place. Aceasta are, desigur, atributele sale. Este vorba despre valoarea management bazat.

Rona standuri pentru Returnare privind activele nete. Aceasta este egala cu profitul operational net dupa impozitare împartit la suma în numerar si a cerintelor de capital care lucreaza plus ac
Este ia în considerare activele societatii foloseste pentru atingerea succesul sau.

Rona = venitul net împartit Mijloace Fixe net + Capital de Lucru

Mai mare returnarea, mai bine performanta profitului pentru companie.

Rona atribute:

o Este poate maximiza creare de valoare

Cresteri o transparenta corporative

O interes Aliniaza manageri cu actionarul / proprietari de interes

O buna comunicare strategice interne

Stabileste o prioritati clare

O Fluidizeaza buget

De ce nu sunt un mare fan al Rona

Mai multe lucruri mi tine de a fi un mare fan al Rona.

1. Se poate creati un stimulent negativ pentru managerii individuali sa evite Investitii în cresterea economica. Aceasta este în special adevarat când bonusul lor sau stimulent este legat Rona. manageri Compartiment clasificatorului, manageri mijloc si altor manageri pot face decizii bazate pe Rona care nu sunt în cele mai bune interesul companiei strategia pe crestere termen lung. Un director putea alege sa faca bonus sau personal pe spinarea ale angajatilor sai prin rularea prea slaba. Acest lucru ar putea cauza probleme de servicii, reclamatiile clientilor si problemele de calitate a mentiona doar câteva. Exista alte masuratori care pot fi folosite la fel de eficient dar voi lasa aceasta discutie pâna la tine si CFO dumneavoastra.

2. Este un proces toate exhaustive, care necesita adesea o schimbare de cultura. Acest lucru necesita întotdeauna aproape de consultanta de asistenta. (Bine pentru afacere nostru)

3. Aceasta poate parea complex pentru middle management. De fapt pentru majoritatea management care nu sunt instruiti în domeniul finantelor.

4. Necesita sârguincios, explicite CEO si Consiliul de sprijin

5. formare specifica Rona valoarea de management bazate este esentiala

Prin modul în care ---- doar pentru sistemul de management înregistrarea --- valoarea perfecta pe baza nu a fost înca sa fie inventate sau descoperite. Toate metodologiile au dezavantajele lor.

No comments:

Post a Comment