Bani nerevendicate Kansas Topuri de 200 milioane dolari

Daca Midwest grânarul is America, e poate fi în principal din cauza Kansas, care a lui Sumner County este cunoscut sub numele de grâu de capital din lume. Potrivit rapoartelor recente, statul Kansas Trezoreriei nerevendicate de proprietate Divizia a devenit un cos pentru o alta marfa vitale. Nu comestibile, dar categoric mai cautat dupa-moneda americana sub forma de bani nerevendicate Kansas.

De peste 20 milioane dolari in proprietate nerevendicate Kansas sunt colectate de catre stat a fiecar
Lynn Jenkins, Kansas de stat trezorier, încearca sa reuneasca la fel de mult din banii revendicate în Kansas rezidentilor statului ei prin programe de outreach pentru proprietarii de fondurile nereclamate Kansas. Ei birou cabine seturi-va în locuri publice precum mall-uri si Kansas Targul Hutchinson de stat în. O medie de 700.000 dolari este predat-out anual în echitabil la surprins proprietarii cea mai mare parte a pierdut bani. "Noi întotdeauna cu nerabdare sa participa la târg", spune Jenkins un comunicat de presa recente. "Aceasta ne da posibilitatea de a intalni Kansans colegi si pentru ei sa caute evidentele noastre pentru lor pierdut sau uitat în numerar si a proprietatii". "Ca întotdeauna, noi am fost foarte impresionati de organizatori echitabil si orasul Hutchinson", adauga ea. "Târgul de stat este o buna traditie veche familie de moda si o parte din ceea ce face ca starea noastra atît de mare".

Potrivit Asociatiei Nationale de nerevendicate Administratorii proprietate (NAUPA), departamentele de trezorerie în fiecare dintre cele 50 de state sunt exploatatie-on la peste 35 miliarde dolari în active revendicate, apartinând cetateni americani. Nerevendicate programele outreach proprietate ca cea de statul Kansas Trezorier Jenkins promoveaza sunt doar usor alcatuirea pentru lipsa unui guvern centralizat date pentru activele nerevendicate. Aproximativ 928303 proprietarilor de aproximativ 200 milioane dolari money nerevendicate în Kansas sunt înca inventar, desi, si Kansas nerevendicate de proprietate Divizia de Departamentul de Trezorerie va organiza pe banii nerevendicate KS pâna rezidentilor si a altor cetateni national veni sa-l sustin.

Din fericire, oamenii nu trebuie sa asteptati pentru statul Kansas Târg sa vina jurul în scopul pentru a verifica daca acestea sunt datoreaza fonduri nerevendicate Kansas. Statelor individuale sa mentina baze de date pentru proprietarii de bani revendicate acum si o cautare de bani revendicate poate fi facut oriunde exista o conexiune la Internet. Deci, daca ai nevoie de fonduri suplimentare ASAP, o puteti face de fapt o de cautare online chiar acum, de unde esti. Partea complicat este de a face o cautare pentru bani nerevendicate în baze de date mai multe de stat (o buna idee pentru cei care ati trait în state diferite). O baza de date centralizata pentru banii nerevendicate nationale nu exista, asa ca este destul de usor sa mearga pe o gâsca salbatica Chase online, daca nu stiu unde si cum sa te uiti.

No comments:

Post a Comment