Bazele licitatie

O licitatie începe în mod sistematic. zornaitori licitant lui sunt semnale traditionale, aproape toata lumea stie despre. Acest pârâitoare poate fi sub forma unui clopot sau un incendiu rapida. Licitant deseori utilizeaza un microfon pentru a amplifica acest semnal pentru un efect dramatic. Acest lucru este foarte important, deoarece exista o nevoie de a atrage atentia tuturor ofertantilor potentiali, care sunt interesate in achizitionarea corect fiind scoase la licitatie. Este de asemenea comun< pentru licitatorii de a vinde multe elemente diferite sub o cotatie de pret unica. Tu ar trebui sa stabileasca foarte atent care aveti nevoie pentru fiecare dintre produse vândute ca un singur pachet.

În timpul licitatiei, este responsabilitatea licitant sa faca toata lumea simt foarte confortabil de a face orice oferta. Cu toate ca exista instructiuni de urmat, unele dintre care poate parea foarte ciudat ofertantii potentiali, fiecare oferta ar trebui sa fie platite atentie. În cele mai multe cazuri, licitatiile sunt aranjate pentru mai multe articole în acelasi timp. In acest caz, devine viteza un factor foarte important. În calitate de cumparator, tu, prin urmare, trebuie sa facem repede dvs. de calcul pentru oferta dvs. sa fie competitiva si rezonabile. În cazul în care ofertantul câstigator orice responsabilitate pentru obiectele lor de produse a va asigura ca stiu unde sunt elementele dumneavoastra si sa colecteze lor, precum si un loc le pe toate împreuna, astfel încât veti sa le pastreze în conditii de siguranta ca licitatie progreseaza. Niciodata prins-în razboi licitare - pâna când este sub limita stabilita.

Numarul de card al ofertant este cea care cuprinde detalii privind modul în care plata pentru element (e) ar trebui sa fie facute. Tu trebuie sa plateasca suma în întregime în data licitatiei. Some licitatorii accepta atât de numerar si a verifica plati. Altii accepta doar pentru a verifica platile. Asigurati-va ca sunt capabili sa adere la aceste cerinte.

Asculta instructiunile de deschidere a licitatiei si sa ia o nota de termenii de plata, apoi ridica si conditii de securitate. Niciodata nu fie foarte dornici sa licitati prima, si este bine sa paraseasca licitarea spre un scop în timp ce licitarea este incepand pentru a obtine lent. Stiu cum aceste licitatorii exact de lucru, precum si ce atrage atentia. În caz ca va simti pe care doriti sa înceapa cu oferta de deschidere, apoi niciodata sa înceapa cu oferta ridicol de mici. Acest lucru poate irita licitatii, precum si a încetini procesul de licitatie. Începe cu bun-simt, însa oferta de scazute, în cazul în care doriti sa faceti licitatie întâi. Poate ca ai nevoie de un singur element dintr-un pachet de multe elemente independenti. În acest caz, este bine sa greutate optiunile cu atentie înainte de a oferi o oferta. Dupa adjudecatorul declara produsului "vândut", tot ceea ce ramâne este de plata pentru marfurile care urmeaza sa fie facute. În cazul în care exista o multime de licitatie si este în continuare pentru mai multe zile, atunci puteti afla spre sfârsitul zi oamenii obtine un pic obosit, plictisit si am lasat si acolo sunt chilipiruri pentru a avea.

No comments:

Post a Comment