Cifre Locuintelor arata o încredere consumatorilor Knocked

Noile cifre de la Asociatia Nationala a Agentilor Imobiliari (NAEA) au aratat ca, desi pe piata imobiliara din Regatul Unit este înca o performanta buna, cumparatorii sunt adoptarea unei abordari mai prudente de investitii imobiliare.

Afirma asociatie care în cursul lunii aprilie, a existat o performanta stabila in ceea ce priveste numarul de vânzari, aparitiile si si medie pretul de vânzare casa. Potrivit NAEA, numarul mediu de vizionari înainte de o casa a fost cumparata a fost spus sa stam< la 14. Se afirma ca, desi acest lucru este indicativ de consumatori fiind prudente despre care proprietatea le investi, cifra reprezinta doar doua aparitiile mai mare rezultate de la 2007.

De cei care au gasit o proprietate dorita si sunt cautati pentru a gasi sprijin pentru o jos de plata a lua un credit de nevoi personale poate fi de utilizare în furnizarea de finantare necesare pentru a face o oferta. Cu toate acestea, cifrele din grupul indica faptul ca exista o scadere minora în numarul de oameni care cauta sa cumpere o proprietate. Privind la numarul mediu de cumparatori pe carti membrilor sai ", a NAEA observa ca în timp ce în luna martie a fost 249, in luna aprilie aceasta cifra a scazut la 237. Este atribute in aceasta toamna, în parte la conditiile de piata dificile ca urmare a crizei creditelor si un numar redus aprobarilor ipotecare.

Asociatia Nationala a Agentilor Imobiliari sustine ca, desi acest lucru a afectat probabil de încredere a consumatorilor, exista indicii ca conditiile de piata va face mai bine în lunile urmatoare. Desi unii analisti au anticipat o scadere brusca a preturilor locuintelor, asociatia insista asupra faptului ca o astfel de scadere, este putin probabil, deoarece alti factori consolidarea cum ar fi somajul scazuta, rate ale dobânzii ridicate si a cheltuielilor de suferit sunt înca raspândite, pe care grupul sugereaza va geamandura pe piata imobiliara.

, Chris Brown presedintele NAEA, a comentat: "Multi, in special cumparatori pentru prima oara, va fi sentimentul rezultatele de criza creditelor si de creditare stricte, care sa conduca la ele incapabil fiind de a muta pe scara si pâna în lant. Unii agenti sunt de asemenea constatare este greu sa se opreasca vânzarile care se încadreaza prin intermediul ca oameni "picioare reci sau nu reusesc sa obtina credite ipotecare dar trebuie sa amintim ca acest lucru se intampla in cele mai bune piete. Totusi, ce oamenii nevoie sa ne amintim este ca piata este stabila si nu suntem vedem picaturi masive pret. Exista înca factori economice puternice în joc, precum ocuparii fortei de munca si ratele scazute ale dobânzilor si vânzarile sunt luati înca loc. "

Statisticile, de asemenea, au aratat ca vânzarea pe piata ramâne stabil în ciuda conditiilor înasprit, cu fiecare membru NAEA vânzare o medie de sapte locuinte în cursul lunii aprilie. O asemenea cifra a ramas relativ neschimbat inca din luna ianuarie a acestui an asociatia afirma.

Pentru cei care sunt dornici sa intre pe piata proprietate, ci au experimentat dificultate ridicarea numerar sa puna o plata initiala jos, scoaterea un împrumut securizat poate dovedi un curs eficienta a actiune. Un împrumut ieftine securizate pot fi de asemenea de utilizare celor oameni care au fost recent dovedit a fi lupta a satisface platile ipotecare. Royal Institution Expertilor Inspectorii a sugerat ca un numar crescând de persoane va fi la risc de repossessions în urmatoarele luni.

No comments:

Post a Comment