Stergerea datoriei si legile gravitatiei - corelate? Utilizarea Momentum sa stearga datorii.

Punerea în practica a planului de actiune în:

Acum, avem nevoie sa se aplice bani în plus ati ridicat (chiar daca în $ 50 - $ 100) la una din datoriile dumneavoastra. Alegeti una care are cel mai mic balantei stânga pentru a plati. Daca aveti trei carti de credit, cu soldurile de $ 400, $ 1500 si 900 $ o masina de împrumut cu un sold de 5000 dolari ai bani s-ar aplica dumneavoastra a crescut de la pas de card de credit cu un sold de 400 dolari.

Sa spun ca ai putea veni cu plus 200 dolar
Acum tu aplica de 50 $ de dolari, plus o luna minima de plata atât pentru carduri de care ati platit-off (70/month $ total) si aplica totul, 120 dolari fata de cartea dvs. ramase cu un echilibru 1500 dolari. Se poate hav mai mica decât cea de plata sold minim de 12 + luni. Ar trebui sa aveti în care cardul de platit termen de 12 luni.

Acum puteti aplica platile minime pentru toate cele 3 carti, spune 120 dolari + $ 50 in plus fata de dumneavoastra soldul 5000 dolari masina de împrumut, care este probabil mai apropiat de 3000 dolari, dupa efectuarea platilor pentru 2 ani. Plata unei extra $ 170/month si acesta va fi platit in scurt timp. Daca aveti un credit ipotecar, mergeti mai departe si a începe aplicarea 170 dolari / luna, plus ceea ce ai platit pentru plata masina ta fata de ea. Daca aveti doua datorii cu aceeasi aproximative balantei plateasca o cu mare rata a dobânzii.

Cu fiecare datorie mici platesti off: Sunteti de colectare impuls si gravitatea ca, datoria ta este sa fie eliminata mai repede si mai repede. Sunteti accelerarea valoarea datoriei pe care rasplatita. Este ca un bulgare de zapada fier de stabilire a unui deal. UO Pentru a grabi acest proces chiar mai mult, se aplica orice ridica spre eliminare a datoriei dvs. de fonduri lunare precum si toate sau o parte din orice restituiri de impozite pe venit. Sarbatoriti fiecare achitat datoria sa stati încurajata. Pastrati înregistrari pentru a urmari progresul yopur si stai cu el. Înainte sa-l stii tu va fi printre rândurile datoriilor gratuit!

No comments:

Post a Comment