Numerar Vs rezerva de capital

În lumea banilor si profitului unul dintre cele mai mari capcane trebuie sa fie luate de catre promisiunea de a "Nu va îngrijorati. Totul va fi în regula. Este garantat pentru a reusi ". Noi toti vrem sa credem în succesul nostru propriu si toti ne dorim sa adopte o atitudine pozitiva fata de atingerea succesul, fie ca este vorba financiare sau de alta natura. Este usor sa gasim convins de altii - într-adevar, este usor pentru noi sa ne convinga - faptul ca aceasta investitie ne va da banii vrem< si, prin extensie, stilul de viata ne-o dorim. În vederea realizarii vise financiare este prea usor sa plece simt în spatele si a pornit într-o tara îndepartata nu am mai vizitat înainte si pe care le-am nici idee reala, daca este sigur sau nu.

Acum permiteti-mi sa fie clar: nu exista nicio investitie este lipsita de riscuri. Corect! Nu de investitii este fara risc. Care include banii pe care îi pune într-o banca. Este foarte putin probabil, daca ai trai într-o tara premiera mondiala, dar nu este imposibil pentru acea banca sa sufera de probleme grave care cauzeaza sa ori, cu voi pierde toti banii. O regula de baza de a investi acest lucru este pur si simplu: mai mult potentialul de profit, pierderea mai mult potential. Cu alte cuvinte, cu risc mai mare vine posibilitatea de profitul mai mari. Dar daca lucrurile rândul sau, prost pentru tine, stand sa-si piarda o mare de asemenea. Poate totul. Deci înainte de a face orice investitie este esential ca tu cântareste riscul de a recompensa raportului si a determina cât de dispus esti sa stea riscului (psihologic cât si financiar).

În niciun caz nu trebuie sa va risc mai mult decât poti sta sa piarda. Acest lucru poate parea un punct de la unele evidente, ci cu promisiunea imbatatoare ale profiturilor usor, o multime de oameni uita acest lucru si a pus tot ceea ce au într-o societate doar sa-l vad nu avea. Poate ca în fiecare din cand in cand ati auzit de cineva care riscurilor pe care le toate si primeste recompensa. Aceste povesti sunt foarte bune. Acestea sunt inspirat si sa dezvolte în noi un sentiment de toate de "poate face" atitudine. Dar, ca cu totul altceva în mass-media, va aflati la doar audiere despre povestile care sunt neobisnuite si ca iasa în evidenta fata de un fundal cenusiu of monotonie. Stii, povesti care în general, nu se intampla in viata normala. -Nimeni nu vrea sa citesc despre un om care a pierdut totul intr-o afacere care a mers acru. De ce? Pentru ca se întâmpla de zi cu zi. Ca nefericita, deoarece este pentru persoanei vizate, pentru publicul ca mass-media depinde de veniturile din publicitate, povestiri ale esecului în afaceri ar fi devenit foarte repede materie-de-fapt si de nimic special. Deci, sa evalueze riscurile atentie de la caz la caz si nu este legana de succesul mai putin frecvente de una sau doua persoane pe care le aud despre.

Si acest lucru ma conduce la punctul principal Vreau sa fac.

Mental aveti nevoie de o delimitare foarte clara între rezervele de numerar si de capital dumneavoastra. De preferinta, desi, aceasta ar trebui sa întinda dincolo de o simpla diferenta mintala si înseamna ca ati luat efortul de a înfiintat doua contabilitate separata pentru a evita tentatia de "împrumut" de la rezerva de numerar pentru a consolida capitalul dumneavoastra.

rezerva de numerar este o forma de economii acumulate si ar trebui sa fie plasat într-un fond de investitii risc scazut. Scopul având în aceasta rezerva nu este strict vorbind de ao folosi ca pe o investitie (daca veti dobândi lent plata dobânzilor), ci de a constitui un fond de urgenta ar trebui sa ai avea nevoie de lichiditati pe termen scurt. Banii ar trebui sa fie lichid, însemnînd ca puteti obtine instant sau aproape instant acces la aceasta. rezerva de numerar nu este de economii ca atare. Nu este stocat face nimic, cum ar fi plata pentru o vacanta sau o masina noua, cu exceptia a va servi în caz de urgenta. Odata acumulate nu trebuie atins. Scopul de a construi rezerva de numerar, astfel încât sa aiba de sase luni de cheltuielile de trai salvate si adauga la faptul ca în total, ulterior, la orice pas va puteti permite sa.

capital de dvs. pe de alta parte, este bani pe care le va folosi sa lucreze pentru tine. de capital dvs. este de bani va puteti permite sa piarda. Fara a uita care urmeaza sa fie sensibil, de capital dvs. pot fi utilizate pentru a garanta credite, imobiliare cumpere, sa investeasca în piata de valori sau pentru a deschide o afacere. Daca oricare dintre aceste societati nu este asa cum ati sperat, ei bine, la fel de rau ca este, nu ar trebui sa fie sfârsitul lumii. De ce? Deoarece ati mentinut rezerva de numerar. Aveti în continuare bani salvate a cadea pe spate.

Diferenta dintre dumneavoastra si de rezerva de numerar de capital dvs. este cruciala daca lucrurile nu merg rau. Daca ati folosit rezerva de numerar împreuna cu dumneavoastra si de capital lucrurile nu merg afara, atunci când stai sa-si piarda literalmente totul. Unii merg, chiar masura în care utilizarea lor ca garantie de origine. Mare greseala. Niciodata, niciodata, nimic nu risc ca nu va puteti permite sa piarda fara a afecta dvs. nevoie de baza pentru hrana, îmbracaminte si locuinte. Nu pune tine sau familia ta intr-o pozitie in care viata ta devine mizerabila pierderi pentru ca ati suportate care nu sunt viabile. Asuma riscuri calculate, dar ia acele riscuri cu capital dvs., nu rezerva dvs. numerar.

Pentru a rezuma apoi. Un plan simplu financiare pentru tine, pentru a începe punerea în aplicare imediat, este de a face distinctia între rezerva de numerar si de capital dumneavoastra. rezerva dvs. numerar trebuie capabil sa acopere sase luni de cheltuielilor trai (cheltuielile specifice trai va varia la persoana la persoana si familie la) si trebuie plasate în un cont care este risc redus (si majoritatea probabil urmare cu un randament scazut) . Tu ar trebui sa poata ajunge la aceasta rezerva în numerar instantaneu daca aveti nevoie de acest lucru, indiferent de metode de economisire a utiliza, acesta ar trebui sa permita de lichiditate. Adauga la aceasta rezerva numerar ca si când puteti, dar nu l atingeti unless tu adevãr nevoie la spre, si cu siguranta nu folos it pentru orice investitii riscante.

de capital dvs. de contrastul este bani pe care le pot permite sa piarda si este identificat de catre dumneavoastra din motivul de a avea aceasta munca pentru tine de a câstiga un profit mai mare. În timp ce plata în continuare atentia asupra si sa evalueze oportunitatile de investitii si sortarea afaceri bune de cele rele, utilizarea de capital pentru a construi mai mare si mai mare de profit pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra. Daca suferiti o încetinire, nu se uza prea mult despre asta. Aflati lectie si a determina ce sa întâmplat asa încât sa puteti evita re-confrunta cu acelasi rezultat în viitor dar nu uitati ca nu sunteti de gând sa te faliment pentru ca aveti de rezerva de numerar sedintei rabdare pentru voi, asteptând pentru atunci când aveti nevoie de acces, Daca ati facut vreodata.

Strict distinctie între rezervei de numerar si de capital dvs. reprezinta un pas important prima câstiga de securitate financiara si, ulterior, libertate financiara. În considerare doua elemente si sa înceapa facând schimbarile în viata ta astazi, sa includa o divizie a banii.

No comments:

Post a Comment