Sunt obligatiuni de Investitii o Optiune de Investitii viabila?

banca dumneavoastra sau institutia va da obligatiuni în schimb pentru tine de creditare le numerar, ele obligatiuni problema care promit sa va plateasca înapoi în interesul tensionate viitoare, inclusiv.

Obligatiunile sunt ele de risc gratuite?

O legatura are atribute risc scazut dar nu este risc gratuit. Daca achizitionati obligatiuni corporative, ca esenta înseamna sunteti cumparare o revendicare la activele lor. La fel ca o persoana conventionala, organizatiile mari tind sa ia pe datori
Daca investeasca în obligatiuni, le puteti vinde la piata orice moment. Exact ca obligatiuni stoc acestea veni cu un valoarea atribuita determinata catre piata. Când l vânda pe piata deschisa, trebuie sa pastrati în minte ca oamenii vor cerceta sa stie rata dobânzii a obligatiunilor get-afara clauza si rata pietei acesta valorile la. Un exemplu, daca ati achizitionat o obligatiune de plata cinci suta dobânda si vrei sa-l vânda atunci când dobânda a trecut de pâna la 9% veti obtine un pret inferior decât ceea ce ati platit initial. O persoana poate obtine cu usurinta un obligatiuni noi, în loc de obligatiuni dumneavoastra.

Privind la diferitele tipuri de obligatiuni

Obligatiunile municipale - obligatiunile municipale cunoscut, de asemenea, ca "Minis". Ei semnifica obligatiunile, care au fost emise de societatile municipale. obligatiunile municipale vor permite, de asemenea detinatorului de a solicita scutirea de impozitare.

Obligatiunile întreprinderilor: - companii corporative pluti obligatiuni corporative. Aceste obligatiuni prezinta în general de risc înalt, indiferent cât de mari sau mici, compania corporativa.

Guvernul Obligatiuni: - Daca un guvern doreste sa construiasca finantelor acestea va emite general obligatiuni guvernamentale. Acestea sunt de risc general libere în natura si pot oferi, de asemenea, proprietarul, cu scutirile de impozite.

Obligatiunile Salvarea: - Guvernul, de asemenea, poate economii aspecte de obligatiuni, plus imens de a avea aceste obligatiuni este ca te scutiri fiscale similare cu obligatiunile reciproce, este foarte important sa se înteleaga atributele obligatiuni specifice, poate doriti sa investeasca inch factori pentru a consideram sunt maturitate perioade, costul de cumparare, spinarea fiscale detine si de luare a deciziilor factorilor, aceste lucruri ar trebui sa fie toate luate în considerare atunci când investesc în obligatiuni.

Sa încheie

Obligatiunile sunt un excelent, dar optiunea de investitii, în general, trecute cu vederea tinand cont de modul în care foarte putine titluri de risc le-au este uimitor pe oameni cum multi au prea putin de nici o cunoastere despre ei. Obligatiunile necesita foarte simplu întelegere; de a le cumpara si le vinde, daca doriti sa. Cheia de a investi în obligatiuni este de a stabili un interval de timp cât timp intentioneaza sa pastreze obligatiuni. Obligatiunile sunt de regula o investitie pe termen lung. Atunci când investesc în obligatiuni corporative, este important sa cititi pe reiting lor obligatiunii curente. O evaluare obligatiuni este un grad scrisoare atribuit fiecarei obligatiuni sa-i spun investitorii de cât de mare risc este. Stai departe de "junk" obligatiuni.

No comments:

Post a Comment