Lucrurile luat în considerare la Alegerea o societate de finantare

Nu sunt atât de multe lucruri sa se considere atunci când vine vorba de a alege o societate de finantare. companii Finantelor ofera, de obicei, leasingul sau închirierea de contracte de achizitie pentru a proprietarii de afaceri mici si a altor. Exista mai multe tipuri de societati finantare în piata. De exemplu, unele companii de finantare sunt filiale ale bancilor majore. Unele companii oferi finantare pentru promovarea de comercializare a produselor proprii. Un exemplu tipic al acestui tip de< companii finantare este constructorilor de automobile. Unii furnizori de echipamente afaceri si alte tipuri de utilaje a facilita, de asemenea de finantare. Adaugarea la aceasta lista sunt membrii de finantare si de asociere de leasing, iar unele case de alte elemente independente, de asemenea.

Concurenta este în crestere Printre companiile Finantelor:

Acolo a fost o crestere importanta în numarul de societati finantare a intra pe piata in ultima vreme. Acesta este natural, care rezulta în concurenta acerba în rândul companiilor de finantare. reclame în crestere ale societatilor finantare în cele mai importante ziare este o dovada a acestui fapt. Cum poti judeca daca o societate de finantare particular este potrivita pentru tine sau nu? Mai întâi, ar trebui sa caute reputatia atunci când aleg o societate de finantare. Ea ar trebui sa aiba o buna reputatie în piata si, chiar mai bine daca acesta este de asemenea un membru al finantelor si de asociere de leasing. Al doilea lucru este ca orice fel de contract care o aveti cu societate de finantare, ar trebui sa fie în conformitate cu unele tip de cotatie scris sau verbal. Durata contract de leasing ar trebui sa fie suficient de lunga pentru a acoperi perioada pentru care activul este obligatorie. Compania a finanta vei alege trebuie sa fie deschisa suficient de a spune in avans, cu privire la sanctiunile daca exista în caz de încetare anticipata a acordului de leasing. pedeapsa Plata în avans este cel mai mare cost ascuns de împrumut oricarui împrumut. Trebuie sa evitati companii care percepe aceste sanctiuni.

Alte cuvinte, trebuie sa alegeti o societate de finantare care încearca sa ascunda nimic de la tine. Ai ajuns sa cunosti fiecare conditie a companiei inainte de a semna acordul inclusiv cuantumul chiriilor si notificare si de închiriere perioade. Mai mult, face, de asemenea, sigur ca, indiferent de echipamentul pe care urmeaza sa închirieze de la societate de finantare este nou. Tu nu trebuie sa uitam ca atunci când va alegeti o societate de finantare, aceasta nu este o afacere pe termen scurt. Tu nu o poate lua cu usurinta, pentru ca ai de a mentine relatia cu compania pentru o perioada mai îndelungata. Acesta va fi mai bine daca puteti alege o societate de finantare care va ofera flexibilitatea de comutare între ratele variabile si fixe în timp ce nu de taxare un penny unica în plus pentru aceasta facilitate.

No comments:

Post a Comment