Home Credite Ratele dobânzilor de catre marile banci

În perioada de recesiune de cele mai multe banci ofera credite ipotecare, credite auto, credite personale si la scaderea ratelor dobânzilor. Recent, SBI a anuntat scaderea ratelor dobânzilor pentru împrumuturile sale speciale de start, pentru debitori noi la 8% timp de un an. Dupa o ratelor dobânzii ani va reseta din nou.

SBI a anuntat împrumuturi speciale de start, pentru clientul sau existente, de asemenea, care este cunoscut ca "SBI Stil de viata de împrumut". împrumut SBI Lifestyle ofera
ICICI este un alt doua cea mai mare banca din India care ofera credite la domiciliu asupra mica rata a dobânzii. Ea a reduce aproximativ 25-50 bps percepe tarife pentru clientul sau nou. Cu toate acestea, a ratelor dobânzilor de la SBI si banci HDFC. Sale ratele curente ale dobânzii ar fi 9,75% pentru 20 amounts de împrumut lakh. Pentru 20-30 de mai sus acasa împrumut lakh amounts ratele dobânzilor ar fi de 10%, iar pentru mai mult de 30 lakh ar fi 11,5%.

Banca ICICI nu a redus ratele dobânzilor pentru clientii sai existente.

Pe de alta parte Canara Bank a stabilit ratele dobânzii pentru 20 de ani cu rate diferite pe placi diferite.

Alte banci importante sunt IDBI si PSU. Banca a redus IDBI de origine credite rate de pâna la 20 lakh for 9,75% si peste 20 la lakh 10,25% pe an.

IDBI a redus tarifele sale de depozite, de asemenea. Banci majore din India a anuntat ca va revizui ratele interesul lor de catre urmatoarele luni din nou.

În proprietate si ipotecare exista mai multe rabat de comerciant de proprietate si a bancilor, în ciuda investitiilor în imobiliare este mai mic ca în alte sectoare.

Criza economica a dus la criza din imobiliare si, de asemenea, sectorul bancar. Împreuna cu sectorul bancar, sectorul de asigurari sunt, de asemenea, afectate de criza economica, care este clar prin pierderea AIG.

No comments:

Post a Comment