Recesiunile si noi companii - Economiile povesti de succes din Marcarea

Cine spune o recesiune trebuie sa fie toate stirile rele?

Daca, asa cum multi analisti cearta, Australia se îndreapta spre o recesiune mai este înca loc pentru oportunitate si optimism pentru investitori.

În timp ce o economie floundering nu pare ca mediul ideal în care sa lanseze o noua afacere, s-au ridicat si profilul mai multe companii de mare succes, care a avut pe provocare si prosperat.

Cine sunt acesti cu nivel mare?

Înapoi în panica din 1873, Thomas Edison a început, Gener
Corporation Disney a început în recesiunea 1923-1924. Nu mult dupa, Marea Criza din anii 1920 si sfârsitul anului 1930 a vazut la crearea de Motorola, Revlon, Revista Fortune si Hewlett-Packard Compania de dezvoltare, care sa dezvoltat dintr-o investitie modesta 538 dolari.

Recesiunea of Eisenhower 1,957 la 58 dat nastere lantul hotelul Hyatt, Burger Rege si Jim Henson the Company. Criza petrolului din 1973, care a trimis economia Statelor Unite într-o scadere brusca, produse FedEx si Microsoft, în timp ce CNN si MTV aparut ca alternative de televiziune populare pe parcursul recesiunii 1980-1981.

Si, înapoi în Australia, Ioan a început Symond australian Home Credite în 1992, în timpul recesiunii am avut sa aiba.

De ce nu reusesc?

Exista diversi factori care permit companiilor sa merge înainte în fata a ceea ce trebuie sa fie negative

?

Multe persoane inteligente si motivate se gasesc brusc someri o recesiune, si a alege sa înceapa o afacere proprie, mai degraba decât se alature în circuitul de vânatoare de locuri de munca sau Dole coada.

Guvernele ofere stimulente pentru întreprinderile mici. Prim-ministrul Rudd recente 42 miliarde dolari stimul pachet sunt incluse de asistenta pentru întreprinderi de cumparare active noi, cum ar fi echipamente informatice.

Concurentii pot fi slabit, reducerea nivelurilor de productie si de publicitate, sau chiar la iesirea din afaceri.

Consumatorii ar putea arata mai greu pentru o calitate mai buna si sa fie dispusi sa încerce noi intrati în piata.

Noii intrati pe piata care sunt suficient de puternice pentru a face prin recesiune sunt susceptibile de a aparea pe o pozitie puternica în momentul în economia preia din nou.

Deci, exista un precedent pentru oameni destepti, cu idei bune posibilitatea de a realiza ceva mare atunci când piata falters mai larg.

De ce nu tine un ochi pe listele ASX de listari recente si flotoare viitoare, iar atunci când piata se întoarce verifica spate si a vedea cine este sfidat tendinta si aparut victorios.

No comments:

Post a Comment