Mai popular decât Ipotecile ritm tot-fix

Consiliul de creditorii ipotecari au raportat recent ca un uimitor 71% din toate mortages si remortgages în aprilie anul 2006 au fost aranjate în termeni rata fixa, care este 17% mai mare decat aceeasi perioada a anului trecut. Cea mai mare atractie tot mai mare de trateaza rata fixa este produs de oferte atractive fiind efectuate de catre creditori, împreuna cu dorinta consumatorilor de a bloca-in pentru actualele rate scazute pentru cât mai mult posibil.

Soldul mutat usor fata de ipoteci no
Au fost, de asemenea, o cultura de noi oferte rata fixa ipotecare where creditorii oferim sa fixeze tarife pentru cât timp de 15 ani. Asta pare o nebunie, pâna când lucrati ca acesta indica încrederea suprem in stabilitatea pe pietele monetare lokking înainte. Încurajator de informatii pentru noi toti.

În opinia mea, toti acesti factori sunt ipotecare ajunge la niveluri îngrijoratoare de împrumut cu oamenii nu doar mai multe si mai mult timp, dar sunt, de asemenea, comiterea unor cifre de rambursare care sunt în proportie mai ridicata din venitul lor decât oricând înainte. Toate acestea sunt determinate de cresterea spirala a preturilor locuintelor în ultimii ani si a unei griji generale de unii oameni ca, daca ei nu primesc de pe piata imobiliara acum, ei nu vor.

No comments:

Post a Comment