Mixt cererea de credit Sfaturi

Daca sunteti traiesc cu un partener sau membru de familie si tu nevoie niste bani dar nu au mijloacele, apoi atunci tu trebiue gândi despre aplicarea pentru un împrumut comune. împrumuturi comune pot ajuta si un partener sau un membru de familie ambele mâna pe bani mai mult decât ati putea separat, în timp ce împartirea sarcinii de rambursare. Daca doriti sa stiti mai multe despre credite comun si cum sa se aplice pentru ei, atunci aici este unele informatii utile care pot ajuta.

Cine poate a
împrumuturi comune nu sunt disponibile pentru toate tipurile de relatie, dar sunt, de fapt limitate la parteneriate sigur. casatoriti sunt reclamantele cele mai comune comun de împrumut, desi cuplurile necasatorite nu sunt eligibile. Unele companii va permite aplicatii timpul cuplarii, dar împrumutul nu va fi dat pâna dupa casatorie. De asemenea acceptata, sunt aplicatii de la un parinte si copil. Cu toate ca unele firme de împrumut în considerare, de asemenea, doi frati, toate frate alte si relatiile de familie nu sunt în general acceptate.

Notiuni mai multi bani

Principalul motiv sa se aplice împreuna o pentru un împrumut este de a obtine o cantitate mai mare de bani decât ati putea fi în masura sa daca ai fi fost aplicabile pe cont propriu. Cupluri Casatorit sau parintii si copiii pot includa atât din veniturile lor a permite pentru un împrumut mai mare sa fie scoase. Daca aveti un salariu similar, atunci puteti face dublu, de obicei, valoarea pe care o puteti imprumut.

Inegal câstigurile

Aplicarea pentru un împrumut comun nu mean tu ambele au sa aiba salarii excelente. Chiar daca unul dintre voi care nu are un salariu dar earnt bani de la un loc de munca part-time sau alte lucrari, acest lucru poate ajuta atat a obtine mai multi bani. Atâta timp cât sunt atât câstigul salarial si poate aduce o contributie la rambursare va fi în interesul dumneavoastra sa se aplice împreuna.

Ambele responsabil

Desi ambele veti obtine beneficii din împrumut, este de important de retinut ca va sunt, de asemenea atât responsabile pentru rambursarii împrumutului. Chiar daca esti casatorit si divizat, suma înca datorate de împrumut va trebui sa fie rambursat de catre atât de tine. Desigur, exista mai multe riscuri de neplata decât un împrumut normal, pentru ca ar trebui unul din voi opri platile, atunci celalalt nu poate fi capabil sa tina pasul si astfel veti atât ajunge în implicit. Aceasta înseamna riscati având istoria dvs. de credit deteriorat chiar daca nu au fost responsabili pentru problema datoriei. Asigurati-va ca va puteti permite definitiv la plata împrumutului înapoi, chiar daca nu mai traiesc cu celalalt solicitant.

Cine ar trebui sa împrumuturi comune?

Desi majoritatea cuplurile casatorite sunt eligibili sa aplice pentru un împrumut comun, ele nu sunt dreptul pentru oricine. Daca unul dintre voi are o istorie saraci de credit sau câstiga mai mult decât celelalte, un împrumut nu poate fi comun alegerea potrivita pentru tine. De asemenea, incearca si asigurati-va ca orice împrumut comun te scot vor beneficia atât de tine. Doar pentru ca puteti obtine mai multi bani, nu înseamna ca banii vor beneficia pe amandoi. Întotdeauna utilizati credite comune pentru a finanta un lucru care va ajuta pe amândoi, asa ca puteti sa obtineti cele mai de împrumut.

No comments:

Post a Comment