În cele din urma Modelul RX Finantare Perfect Pentru Blues anemici fluxului de numerar în industria farmaceutica

Industria de asistenta medicala contribuie la aproximativ 1300 miliarde dolari anual la Produsul Intern Brut, conform unui raport de asistenta medicala de finantare Administratie, facându-l cel mai mare industrie din tara.

Ca populatia noastra continua sa creasca mari si sa devina, nu sunt crescute cererilor de servicii de catre prestatorii de asistenta medicala. Industria de asistenta medicala nu întâmpina doar de crestere extensiva, evolueaza constant, creând o nevoie de personal instruit,
Multi lupta furnizorii de asistenta medicala de a stabili noi obiective financiare din cauza cresterea costurilor industrie si reduceri de personal care cauzeaza stres financiare si fluxul de numerar imprevizibil. asigurari modificari perpetuu în procesul de rambursare a creantelor medicale prin intermediul payors parti terte precum guvernamentale si comerciale, de asemenea, sa contribuie la tulpina financiar si nesiguranta în industria de asistenta medicala.

furnizorilor de asistenta medicala putem lua acum un confort de a sti ca remediul pentru blues anemici fluxului de numerar sa le fie accesibil. The vindecare este medicale creante finantare. În timp ce alte industrii au utilizat cu succes creante de finantare pentru multi ani, este un concept relativ nou in industria de asistenta medicala. furnizorilor de asistenta medicala putea beneficia de exploatare, de extindere si a finantarii de achizitie sa creasca afacerea si cresterea linia lor de fund.

furnizorii Healthcare inclusiv Medicii si grupuri Medicii, Spitale, Facilitati IRM, diagnosticare Labs DME lui,, Case Nursing, agentiile Staffing, Terapie Fizica, Clinici, Farmaciile, Centre Dializa, Transporturi Medical, Companii Ambulanta, Radiologie si Chirurgie centre de zi, doar pentru a nume unu câteva poate fi eligibile pentru finantare.

Cea mai mare activ de majoritatea furnizorilor este creantele lor în considerare, dar bancile de obicei nu da bani pe conturi de încasat. Nu doar creantele de finantare furniza capital de lucru si flexibilitate, aceasta consolideaza, de asemenea, postura furnizorului financiare. Medical creante de finantare este considerata drept o foaie "echilibru-off" tranzactii si prin urmare, nu va crea nici o datorie suplimentare. Practica de a vinde creantelor dvs. va crea potential de crestere nelimitat. Cele mai multe te genera, de numerar mai mult va curge în directia ta.

Considera solicita asistenta din partea Diversifed Cash Flow Specialist. Diversificata fluxului de numerar de specialitate sunt în general, direct compensata de sursa de finantare si vor loc afacerea cu o sursa de finantare la nivel national.

No comments:

Post a Comment