Guvernul de afaceri Grant - Cine se califica si Cum se aplica

Guvernul acorda bani este disponibil de astazi pentru majoritatea firmelor. Chiar lansa noi întreprinderi pot beneficia de o subventie de afaceri guvern. Adevarul trist este; majoritatea oamenilor care ar beneficia de o subventie guvernamentala nu va sti niciodata, deoarece acestea sunt frica de a aplica pentru unul. Exista multe povesti de groaza de oameni care au încercat sa aplice pentru o subventie si nu a reusit, si da, care este adevarul. Aceste povestiri pastra cei mai multi oameni din to
Cine se califica pentru o subventie de afaceri Guvernului:

Utilizarea o subventie guvernamentala este foarte mare anvergura, si pot acoperi problemele cele mai de baza ale unei afaceri precum demararea costuri, bani fata de îngrijire a copilului, banii spre achizitionarea unui santier de constructii sau de locatie afaceri. Subventia poate acoperi, de asemenea, alte probleme care nu poate fi cu usurinta aparent dar care au totusi un efect major asupra afacerii dvs., cum ar fi un angajat sa fie necesare pentru a servi drept un tur al militar activ. Oricare ar fi motivul, o subventie de afaceri guvern este un mod excelent de a reduce susa ca întreprinderile atât de des se afla inch pic Un alt fapt cunoscut este acest lucru; nu exista limita la numarul de subventii un solicitant poate solicita sau de a primi. Zicala veche a "nu se stie niciodata, pâna când încercati" inele valabil mai ales în acest sens. Recent, guvernul a introdus si pus la dispozitie un numar mare de burse diferite de a încuraja industria de afaceri si sa fie mai ecologic. Guvernul este din dorinta de a oferi granturi pentru mai eficienta si mai putin poluante masini si metodele de productie. Acest lucru ar însemna ca întreprinderile poluante poate deveni "mai ecologice" si în acelasi timp, este în masura sa profite de beneficiile unui binemeritat afaceri subventie guvernamentala.

Cum sa aplicati pentru o subventie guvernamentala:

Asa cum am mentionat mai devreme, o subventie afaceri poate fi dificil de a primi. Nu pentru ca banii nu este disponibil, ci pentru ca reclamanta a depus formularele gresit sau este depusa în mod abuziv formularele corecte. Da, guvernul este o birocratie foarte mare si nu va modifica, tu chiar nevoie sa stiu cum sa urmeze regulile lor. Puteti angaja pe cineva sa scrie cererea dvs. de subventionare pentru tine, cum ar fi un scriitor profesionist de finantare, dar acest lucru este foarte costisitoare. Cei mai multi proprietari de firme mici nu doresc sa cheltuiasca atâtia bani. Modul cel mai bun si mai eficient sa scrie acordarea propriul dvs. este de a cumpara un grant writing kit. O calitate a scris kit va lista toate subventiile disponibile. Ei vor avea, de asemenea, template-uri specifice tipului de finantare pentru care aplici. Multi vor veni cu software-ul care face acordarea scris foarte simplu. Adevarul este ca persoana medie cu nici o experienta de finantare scris nu va fi capabil sa scrie cu succes acordarea lor. Dar un popor mare numar de azi primesc subventiile guvernamentale, cu ajutorul unei subventii de scris kit.

No comments:

Post a Comment