Reaparitiei Bizare al Bancilor

In aceste vremuri incerte economice, este greu sa gasim din dreapta Nistrului. Nu genul de a pastra facturilor dvs., dar un fel de a pastra monede dumneavoastra. Colectarea schimbarea poate fi un mod mic si eficient pentru a salva niste bani in plus peste moment. Adesea, un container plin cu bani, monezi si Dimes poate adauga pâna la sute de dolari într-un cuplu de ani. Aceasta fiind cazul, de aici câteva banci inovatoare de porc din Orientul Îndepartat, care pot face economii schimba nu numai o< societate profitabila - dar, de asemenea, o experienta ciudata si ireal.

The Facebank Banpresto este atât de simpla precum numele acestuia. Este o banca triunghiular cu o fata mica in centru - ochii Featuring, nas si gura. Dar acest gadget plaseaza adevarul în termenul de "alimenteaza pusculita". Atunci când un valuri individuale un ban in fata a fetei, a ochilor (echipate cu senzori), a se vedea banii delicioase si gura a bancii deschide - permitând utilizatorului sa glisati monede interior. Împreuna cu ajuta o persoana sa economisi bani, Facebank este, de asemenea placut ciudat cautati (cred cartea de morti de la "Rau moarte 2", amestecat cu Belial de la "Cosul de caz"). The Facebank Banpresto poate retine pâna la 30 de monede trimestru dimensiuni, ruleaza pe si patru baterii AAA este disponibil in albastru, rosu sau alb.

Alta banca romanul ofera solutii la doua probleme comune chiulangiu într-un pachet convenabil. În timp ce Dreams bani de economisire BanClock arata ca un cub de plastic simpla, este de fapt un dispozitiv sinuos ca fortele oameni pentru a iesi din pat si a economisi bani - simultan! O utilizatorului seturi de alarma si, atunci când stinge, singura modalitate de a opri este de a introduce o monede. Acest lucru înseamna, cu exceptia cazului unei persoane tine o gramada de schimbare de lânga pat, este imposibil sa snooze toata dimineata lung. Prin hranirea BanClock un sfert în fiecare dimineata, o persoana poate economisi 25 dolari înainte ca banca e plin. Perfect pentru parintii absolventi de facultate de trai la domiciliu în timp ce ei "a lua la picioarele lor", a BanClock Dreams este disponibil în cinci culori (alb, rosu, galben, albastru si negru).

Amintiti-va cele de casa digitale care au fost la moda despre ani în urma cu zece? Ele ar porni de copii si apoi sa creasca si sa evolueze. Ei bine, exista o banca de-a lungul acestor linii numit Banca Life (Takaratomy Jinsei Ginkou),. Banca dispune de un ecran LCD de pe fata cu o persoana digitala reprezinta proprietarul banca (tu). The persoana începe viata din viata un om sarac (atunci cand nu ai bani in banca) într-un apartament mici cu zboara peste tot. Ca schimbarea este colectata si banca umple, caracterul poate ajunge la date, pentru a primi haine noi, si apartamente upgrade - în cele din urma de viata "o viata de multumire" (daca o astfel de lucru exista). Si, atunci când acest lucru se întâmpla, utilizatorul de fapt poate avea chiar un pic de bani salvate pâna la a lua o viata proprie lui sau ei si a opri mirat la o banca.

No comments:

Post a Comment